D€aDMaN Üye Hangi Spor Dalıyla İlgileniyorsun Ben Şahsen Yüksek Dereceden Basketbol Aşığıyımdır Okul'da Lakabım 'Çekirgedir'
PhyscoDevil Üye her türlü sporla ilgim var futbol.Güzel basbektbol da oynarım.Boks a gittim basarılıydım.Fitness a gittim.Kick boks a terfi ettim
her türlü sporla ilgim var futbol.Güzel basbektbol da oynarım.Boks a gittim basarılıydım.Fitness a gittim.Kick boks a terfi ettim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu önceden vardı ama kapanmış otomatik anketi de kapanmış o yüzden bu kalabilir Anket ekledim konuya ordan seçim yapabilirsiniz
Konu önceden vardı ama kapanmış otomatik anketi de kapanmış o yüzden bu kalabilir Anket ekledim konuya ordan seçim yapabilirsiniz
canturgay Üye futbol basketbol tenis izlemeyi severim futbolu şahsen oynadım amatör olarak şimdide halısahalarda devam
futbol basketbol tenis izlemeyi severim futbolu şahsen oynadım amatör olarak şimdide halısahalarda devam
maxirabit Üye Basketbol,lise zamanı lisanslıydım takımdaydımMaçlar'da güzel geçerdi ama ayakkabının gacır gucur sesine uyuz olurdum
Basketbol,lise zamanı lisanslıydım takımdaydımMaçlar'da güzel geçerdi ama ayakkabının gacır gucur sesine uyuz olurdum
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Fiziksel sporlardan bahsedildiği içindir Yoksa bende Snooker derdim Genişletmek için tıkla ... bilardo fiziksel değilmi sence tamamen fizk kurallarına dayalı bi oyun fizik+matematik.. kafayı biçok spordan daha çok kullanıyorsun.. özellikle 3 bantta
Revengeful' Alıntı: Fiziksel sporlardan bahsedildiği içindir Yoksa bende Snooker derdim Genişletmek için tıkla ... bilardo fiziksel değilmi sence tamamen fizk kurallarına dayalı bi oyun fizik+matematik.. kafayı biçok spordan daha çok kullanıyorsun.. özellikle 3 bantta