hangi rüdbeden sonra dosya eklenebiliyor?lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi

Joker.

Joker.

Üye
Mert abi o değilde yardımın yeride önemli ben gereksizler bölmünde onca kişiye Photoshop ile avatar walpapers imza yazptım Gereksiz mesajların en gereklisi gibi ibişi oldu ama Gelipte bir yöneticinin konuya bakan Olmada :(

Konuyu bırakma nedenim Ekle Ekle hızlı resime geberdim artık İstedim ama cevap veren olmadı Dosya ekleme yetkisinin birinci bırakma nedemim o zaten :zzz

Revengeful

Emekli Yönetici
Admine PM atmanız gerekiyor. Uygun görülürse veriliyor. Ayın üyesi olanlara da bu yetki veriliyor.

yakup_281

yakup_281

Üye
az önce ekleyecektim ki bulamadım forumlar artık saçmalamaya başladı birinde mesaj düzenleme yok birinde kullanıcı adı değişme yok burda dosya ekleme yok peki biz nasıl paylaşım yapacaz her seferinde sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz

KayraBey

KayraBey

Üye
az önce ekleyecektim ki bulamadım forumlar artık saçmalamaya başladı birinde mesaj düzenleme yok birinde kullanıcı adı değişme yok burda dosya ekleme yok peki biz nasıl paylaşım yapacaz her seferinde sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz

Bu kadar sert konuşmanıza bir anlam verebilmiş değilim.Birçok upload sitesi var.Oralara yükleyebilirsiniz.Özellikle mediafire... Sorunsuz ve sınırsız...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
her kayıt olana depolama alanımı versinler bulut depolama sistemleri gibi?

asigsasi

asigsasi

Üye
ben bile bu yetkiyi daha yeni aldım sayılır fakat yinede 10 mb üstü uygulamaları mediafire ye yüklüyorum üstelik paylaşımları cep telefonundan yapıyorum ve hiçbir şikayetim yok biraz hoşgörülü olalım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kaybettik bu duyguyu yıllar evvelinde :(

El-CD

El-CD

Üye
Site agirlasirdi herkese verilseydi. Herseyin mantikli bir sebebi vardir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
olmaz dostum biraz yararlı paylaşım yapıp kendini kanıtlamadan 1kb bile hak verilmez

Tuba

Tuba

Üye
Her forumun kendine ait kuralları vardır ...
Sizin evinizin kurallarıda var dimi öyle düşünün...
Sizin evinizin kuralları ile başka bir evdeki kurallar aynı olmaz...
Buradaki kural herkese dosya ekleme yetkisi verilmiyor gerçekten site yararına kullanabileceğiniz gözlemlendiğinde bu yetki veriliyor...
Gerekli paylaşımı yaptığınızda ya modlar tarafından önerilirsiniz yetki verelim ....nickli üyeye diye yada siz pm atarsınız adminlere...

Bir sıkıntı yok bu konuda qfs - mediafire -4 shared gibi sitelere upload ettiğinizde zaten bölüm modları konuya eklenti yapıyor...

spy ghost

spy ghost

Üye
Her forumun kendine ait kuralları vardır ...
Sizin evinizin kurallarıda var dimi öyle düşünün...
Sizin evinizin kuralları ile başka bir evdeki kurallar aynı olmaz...
Buradaki kural herkese dosya ekleme yetkisi verilmiyor gerçekten site yararına kullanabileceğiniz gözlemlendiğinde bu yetki veriliyor...
Gerekli paylaşımı yaptığınızda ya modlar tarafından önerilirsiniz yetki verelim ....nickli üyeye diye yada siz pm atarsınız adminlere...

Bir sıkıntı yok bu konuda qfs - mediafire -4 shared gibi sitelere upload ettiğinizde zaten bölüm modları konuya eklenti yapıyor...
"konuyu şikayet et -> konuya eklenti ilave edilmesini rica ediyorum" gerisinde zaten modlar ilgileniyor :ehe

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dosya ekleme yetkisi olan bir üyeyede danışabilirdiniz nasıl yetki alabilirim diye yada bir yöneticiye sorabilirsiniz yani ben öyle yaptım sonra isteğimi admine ilettim ve uygun görüldü yetki verildi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt