Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi Oyunlar
Sponsorlu Bağlantılar
ByKatre
Üye
Konu Sahibi
Hangi Oyunlar
Yeni Laptop Alacağım Ama Şİmdilik Şu Pc Var Elimde Hangi Oyunları Kaldırır ??
İntel Core 2 Duo 2.19 GHz İşlemci
1GB Ram
Radeon X1550 Series 512 Mb Ekran Kartı
aLoNeAnqe
Üye
pes 6 fifa 7vice city gta 3 max payne mafia 1 call of 2
Oynatır tabi eski oyun olum zaten tarafımca denendi. X550 ekran kartı seninkinın iki alt modeli + pentium 4 seninkinden dandik + 1 gb ram lowda kasmadan oynadım sen mediumda rahat akıcı oynarsın
Oynatır tabi eski oyun olum zaten tarafımca denendi. X550 ekran kartı seninkinın iki alt modeli + pentium 4 seninkinden dandik + 1 gb ram lowda kasmadan oynadım sen mediumda rahat akıcı oynarsın
Nfs mw yükle full grafikte görsel şölenin tadını çıkar
mürteza16
Üye
Minecraft
yusuf1998x
Üye
gta san andreas. far cry 1. crysis 1 call of un ilk 2 oyunu. undergrand 2
fk555897
Üye
2007 ve altı oyunların çoğunu oynatır. İyi oyun önermemi istersen Call of Duty 4, Need for Speed Most Wanted, GTA San Andreas, True Crime New York City
2007 ve altı oyunların çoğunu oynatır. İyi oyun önermemi istersen Call of Duty 4, Need for Speed Most Wanted, GTA San Andreas, True Crime New York City
mass effect 1 öneririm dostum harika bi rpg oyunu biraz araştır aslında mass effect 2 yi de çalıştırır pc mass effect 2 yükle ardına türkçe yama kur rahatça oyna çok zevkli