Hangi operatörün interneti daha hizli ?

Sponsorlu Bağlantılar

sienon

Üye
Ben vodafone kullanıyorum sınırsız cepnet artık alıma kapandı 100mbden sonra hızımı 96kpbs ye düşürüyor sürünüyorum resmen :D ama 100mb ye kadar iyi genelde 5mb hız görüyürom rahat. hatta bir kere 13 mb hız görmüştüm :). turkcell kaliteli hızlı ama çokta pahallı aveayıda abim kullanıyo rahat rahat video izleyebiliyo telefonundan takılma olmadan.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Avea burada çok hızlı 8 mbit çok rahat aşıyor :D

istisna97

istisna97

Üye
Vodafone en hızlı annemde 10 mbps düşmüyor fakat telin desteklediği hıza kadar anneminki xperia z telde 4g desteği var hep 10-15-20 mbps

Never Back Down

Never Back Down

Üye
aslında hepsinin hızlı önemli olan baz istasyonlarıdır

danismaz61

Üye
Herkes turkcell diye tutturmuş gidiyor bence tamamen ön yargı yok avea çekmiyor yok interneti yavaş falan hiç katılmıyorum bütün hatları kullanmış birisi olarak söylüyorum AVEA gayet tatmin edici bir hıza sahip Sn'de 1.8 mb ile indirme yaptığı yerler oldu VODAFONE biraz daha iyi gibi bu konuda ortalama olarak saniyede 1 ile 1.5 ile indirme yapıyor ama bazen 2 ,2.5mb ile indirme yaptığını bile gördüm bir kere Beşiktaşta 2.8 mb ile indirme yaptığını bile gördüm

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Şebeke durumuna göre değişir ama tercihim Vodafone diğer operatörler kesinlikle Vodafone ile yarışamaz çünkü Vodafone dünya çapında bir firma ;) ben kendim ise Vodafone kullanıyorum şebekesi çok kaliteli hızıda mükemmel :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Heryerde farklı sonuçlar çıkabilir ama ben aydındayım net hızı turkcell>vodafone>aveaaydındayım yanlış oldu aydındaydım 1 sene öncesine kadar :Dşimdi ankaradayım avea ve vodafone kullandım vodafone daha iyi :D

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Anket olsaydı soruya kesin çözüm bulunurdu :)

maxitekv3

maxitekv3

Üye
Turkcell

nokia 603

Üye
ben de fenercell kullaniyorum telimin internet hizi 14.4 mbit (donanimsal) gozukuyor tarayicim opera mini onceden 3g ile ucuyodum ama bu siralar kagnidan farkim yok gorusu bilgisi olan

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Turkcell fark atar. :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Onu bilmem ama Avea olmadığı kesin :kotu:

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
phasan

phasan

Üye
Bence burda en iyi diye birsey yok senin orda turkcelldir baska yerde vodafone yada avea dir her yerde farkli

hasim38

hasim38

Üye
Vodafone Haftalık Cepnet

CEpnEtciler bilir bakin bakiyim hiZIm iyimi adil kota bitti haberiniz olsun. :)Kaziklanmayi hic sevmem ;)

ishak388

ishak388

Üye
turkcelle ben 7.9 gibi bir rakam görmüştüm speedtest android uygulaması ile

phasan

phasan

Üye
Vodafone Haftalık Cepnet

CEpnEtciler bilir bakin bakiyim hiZIm iyimi adil kota bitti haberiniz olsun. :)Kaziklanmayi hic sevmem ;)
Hızın ıyı senın 50 mb gectiysen

hasim38

hasim38

Üye
Hızın ıyı senın 50 mb gectiysen

GEcmem mi aga normal hiz 96 kbps bide benimkine bak hep vodafone mu kazikliycak birazda ben kaziklayim

BU arada 4 gün gecti sayac 33.7 gb gösteriyor gece gunduz laptop indirme yapiyo :) ;)

phasan

phasan

Üye
Hızın cok ıyı benım bıldıgım haftalıklta 64 kb dusuyor 50 gecınce

Üst Alt