Telefon Tavsiyesi Hangi nokia telefonu önerirsiniz ?(e7,n900,n8)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• E7

Kullanılan: 3 9.4%
  • N8

Kullanılan: 22 68.8%
  • N900

Kullanılan: 7 21.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clarsa

clarsa

Üye
    Konu Sahibi
Hangi nokia telefonu önerirsiniz ?(e7,n900,n8)
Bu 3 devden hangisini önerirsiniz ?

Ölçekler:

Fiyat
Performans
Sağlamlık
Görüntü Kalitesi

Starsley

Tabiki n8 E7 fiyatı 1500 lira n900 alacağına n8 al daha iyi o 4 şık n8 de gayet iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
hız mı istiyorsun N900
multimedya mı N8
iş istiyorum push maille çoşmak istiyorum E7

• Beğen
Tepkiler: endosato
pRime.

pRime.

Üye
Hangisini alacağın ihtiyacına bağlı bence. Uruloki arkadaşımız belirtmiş. Ama benim sana önerim N8dir. Çünkü telefonun tek parça olması E7 ve N900e göre bir avantaj. Kamerası E7 ve N900e göre daha iyi. Bunun dışında N900 Mameo işletim sist. kullanıyo. E7 ve N8 Symbian^3. Ve uygulama oyun olarak bence symbian daha fazla çeşitlilik sunuyor sana. E7nin ekranı 4 inch ama N8e göre çok daha büyük ve cebe daha zor sığıyor. Şimdilik benden bu kadar. Sorun varsa çekinmeden sorabilirsin. :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N900 güzel telefon da türkiye'de yok galba bizi beğenmiyorlar. Ayrıca işlemcisi kaç mhz/ghz idi N900'ün ?

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 e işlemci sorulmaz ayıptır orjinal cihazı boot edip mac os ubuntu ve win7 kurabildiğine göre(hepsi pc sürümü dalga geçmiyorum ve çatır çatır çalıştırıyor) bu cihaza soru sorulmaz ve arthur cuğum bişe eklicem linux u küçümseme bence yada ben öyle anladım çünkü yazılım deposu dolu he sıkıldın mı android kurarsın ne olcak

pRime.

pRime.

Üye
N900 e işlemci sorulmaz ayıptır orjinal cihazı boot edip mac os ubuntu ve win7 kurabildiğine göre(hepsi pc sürümü dalga geçmiyorum ve çatır çatır çalıştırıyor) bu cihaza soru sorulmaz ve arthur cuğum bişe eklicem linux u küçümseme bence yada ben öyle anladım çünkü yazılım deposu dolu he sıkıldın mı android kurarsın ne olcak

Haklısın dostum onu unutmuşum bak. Youtube da video doluydu bunlarla ilgili. :) Küçümsedigimden değil. Bence müthiş bir cihaz ama yine de N900 biraz da eskidi ya. N8in daha bi albenisi var. :D Bir de N900 çok büyük ya. Bizim dersane hocasında var bi tane cebine zor sığıyo adamın. :D

--------------- Ekleme ---------------

Oyun uygulama çeşitliliğinden kastım; s60v3 v5 oyun uygulamalarının da bazılarını destekliyo ondan.

hüseyinyalcin

Üye
arkadaşlar n8 de kullandım iphone4 de vave2 de ama hiçbiri e7 nin yerini tutamadı e7 nin performansı ve kalitesi görülmeye değer yani kullananların hepsi iyi bilir e7 yi tekgeçerim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben bunların arasından n8i seçerim. Çünkü multimedia telefonu.

atakan25

atakan25

Üye
hepsi senin de dediğn gibi canavar gibi ama benim fikrim n8 tipi daha iyi kamera tartışılmaz zaten

N'name

N'name

Üye
N8 ama n900 baya bi güzel gözüktü :hmmm

gayretlibelal

Üye
c7 al bunları gözüm hiç tutmadı:naughty::naughty::naughty:

deli fisek

Üye
Öncelikle şöyle düşünmek lazım bir bilgisayara mı ihtiyacın var yoksa bir telefona mı? n900 telefon özellikleri olan bir bilgisayar ama n8 ise bilgisayar özellikleri olan bir telefon bu aradaki farkı iyi anlamak lazım 8 senedir linux kullanıyorum windows diye birşey hatırlamıyorum ve inanın n900 de bilgisayar programları kullanmak gerçek bir profesyonellik sunuyor size... Donanım olarak açıkcası biraz geri kaldı ama şu an bile ubuntunun 11.04 versiyonunu kurup normal bilgisayarımda nasıl kullanıyorsam n900 de de öyle. Kendi işletim sistemi zaten maemo bu da gnome masaüstünün mobilleştirilmiş versiyonu diyebiliriz Hildon desktop deniyor fakat bütün GTK+ modüllerini içeriyor. n900 de yapılmayacak diye birşey yok dvd bile yazabilirsin bu tamamen senin bilgi becerine ve uğraşına kalmış. n900le uğraşmazsan ilk aldığın gibi kullanırsan yazık edersin ama eğer uğraşcaksan programcılar için özellikle linux programcıları için vazgeçilmez bir bilgisayar... Son olarak n900 de çalışan işletim sistemleri ve birkaç özelliğinden bahsetmek istiyorum..
Cpu=600 Mhz 1150 ye kadar yolu var
Gpu=powersgx530 çok iyi bir gpu htcnin telefonlarını 4e katlıyor karşılaştırmalarda
ram=256 mb fiziksel swap olarak istediğin kadar yap ama 768 sana hayli hayli yetiyor
US Hostmode linuxda gerekli driverler sağlandığı sürece bütün usb aygıtlarını direkt olarak bağlayabilirsin bunların için benim yaptıklarım..( 1tb lık hard disk, 32 gb flash, usb ve wireless mouse, usb klavye, harici dvd writer, kablolu internet dediğim gibi tamamen yaratıcılığınıza kalmış

çalışabilen işletim sistemleri Ubuntu,maemo,debian,fedora,mer os, meego, android mac osx

umarım açıklayıcı olmuşumdur saygılar,,,

rapcibabi55

Üye
deli fisek arkadasın dedıklerı ne denli doqru arastırmak lazım.. n900 asırı kasan bi cihaz.. mesela hepinizin bildiqi nfs shift oyununda veya fast and furıous 5 oyununda oynanmaz halde kasıyo bunun nedenını arastırmanız lazım bu nedenle n900 ü ele arkadasım.. eqer msjlasma olayın coksa kesınlıkle e7 derım ama sıradan qorunumlu olsun dıyosan n8 al derım.. ben 3 aydır e7 kullanıyorum ve cihazdan sonsuz memnunum.. bir cok cihaz kullandım ama bu cihaz bi baska.. n8 i e7 den ustun kılan tek ozellıqı kamerasının 12 px olması baska bı artısı yok.. sana tavsıyem e7 arkadas kesınlıkle pısman olmazsın.. sımdı dıqer cıhazları kotulemıs qıbı olmayayım onlarında +ları var fakat e7 ye kafa tutabılecek kapasıtede deqıller.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt