Hangi Netbook'u Almalıyım ASUS - DELL ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Netbook'u Almalıyım ASUS - DELL ?
merhaba arkdaşlar bi yerden hesaplı bi şeklde netbook alcam fakat 2 bilgisayar arasında kaldım.
sizce hangisi ?

1001PXD-BLK110S Asus Netbook

İŞLEMCİ: Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz. 512 KB Cache Bellek N455 İşlemci
RAM: 2 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 2 GB) Ram
SABİT DİSK: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Intel GMA 950 Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng

2 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 2 GB) Ram
250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng

1018-45S12B Dell Netbook

İŞLEMCİ: Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz. 512 KB Cache Bellek N455 İşlemci
RAM: 1 GB DDR2 667 Mhz. (Max.1 GB) Ram
SABİT DİSK: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Intel NM10 HD Tru Life Max. 128 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng

Intel Atom N450 1.66 GHz. 512 KB Cache Bellek 667 MHz İşlemci
250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Microsoft Windows 7 Starter İng-Tr. (32)

NOT : Asus 50 lira daha pahalı.

rstsn

rstsn

Üye
bence her türlü Asus'u almalısın

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
benim gönlümde ondaa masa üstü pc min ana kartı asus gerçektenn senelerdirr sorunsuzz çalışıyorr. asus ne malı bu ardan Tayvan mı ? Çin mi ?
dell 'in ABD olduğunu biliyorumda..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
benim gönlümde ondaa masa üstü pc min ana kartı asus gerçektenn senelerdirr sorunsuzz çalışıyorr. asus ne malı bu ardan Tayvan mı ? Çin mi ?
dell 'in ABD olduğunu biliyorumda..

ASUS'un ana şirketi Tayvandadır. ( Florida, Miami, Çin gibi ülkelerde de büyük şirketleri bulunmaktadır. ) Zaten Anakart parçalarının %60'ı olarak 50 milyon kadar Anakart üretir. Ürettiği Anakartlar da dayanıklı ve performanslıdır.

Fakat şu durumda biz fiyatın pahalı olup olmadığına bakmıyoruz. Önemli olan Donanımların işlevi ve kasadır. Benim tavsiyem de ASUS'dan yana olacaktır. Çünkü sağlam kasalar üretir. ASUS 1GB ve daha hızlı Ram barındırdığından dolayı 50 milyon fazla vermek istiyorsanız, orası sizin bileceğiniz iştir. Yoksa diğer Donanımları incelediğimiz de eşittir.

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
ASUS'un ana şirketi Tayvandadır. ( Florida, Miami, Çin gibi ülkelerde de büyük şirketleri bulunmaktadır. ) Zaten Anakart parçalarının %60'ı olarak 50 milyon kadar Anakart üretir. Ürettiği Anakartlar da dayanıklı ve performanslıdır.

Fakat şu durumda biz fiyatın pahalı olup olmadığına bakmıyoruz. Önemli olan Donanımların işlevi ve kasadır. Benim tavsiyem de ASUS'dan yana olacaktır. Çünkü sağlam kasalar üretir. ASUS 1GB ve daha hızlı Ram barındırdığından dolayı 50 milyon fazla vermek istiyorsanız, orası sizin bileceğiniz iştir. Yoksa diğer Donanımları incelediğimiz de eşittir.

bende asusu almaya karar verdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt