hangi marka hafıza kartı alayım

Sponsorlu Bağlantılar

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
hangi marka hafıza kartı alayım
arkadaşlar bende N73 ME var hangi marka hafıza kartı alayım.yada alırken nelere dikkat etmeliyim.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben sandisk kullanıyorum 2gb hiçbir sorunum olmadı ve telefonu da fazla kasmıyor tavsiye edebilirim..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben Sandisk class6 8gb kullanıyorum çok memnunum çok hızlı bir kart eger alcaksan kesinlikle class6 al digerleri çok yavaş oluyor N95 de kullanıyorum 7 gb dolu ama hiç kasma yok benden tavsiye sandisk ve class6 al pişman olmazsın
bu resmi artı usb okuyucusuda yanında hediye

Cynical

Cynical

Üye
SanDisk, Kingston yada Toshiba alabilirsin. Kingston ve Toshiba kullandım şu ana kadar. Her ikisinden de memnunum.

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
n73 malum kasma sorunu çok olan bir telefon.veri aktarımı hızlı olması lazım.bunu nerden anlıcam.?hafıza kartının ne özelliği olması lazım?

--------------- Ekleme ---------------

ustalar şöyle birşey buldum :

önerirmisiniz.

yada şunada bakabilirsiniz:
.
ayriyetten şu modeli n73 me kullanabilirmi:

ağalar yardımcı olursanız çok sevineceğim.ben 4 gb almak istiyorum ama n73 te sorunlu oluyomuş dicem.anlıyosanız şu verdiğim linklere bi bakıverin.şimdiden allah razı olsun

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kardeşim izmirde bir teknoloi marketinde görmüştüm A-data marka arkadaşım kullanıyor çok memnun
hem micro sd, hemde mini ve sd dönüştürücüsü var fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30tl ide
buda resmi

Elinde geldigi kadar class6 al hızda çok fark ettirir.Birde 4 gb tı geçme çünkü N73 agır bir cihaz kasma yapabilir ve son birşey daha bence Micro sd al çünkü ilerde telefonunu degiştirirsen micro sd yeni alcagın cihazda kullanabilirsin.Mini sd döniştücüsü sayesinde N73tede kullanırsın.
Class6 çok önemli örnegin benim hafıza kartına 1 gb HD bir filmi kopyalamam 1dk .20sn filan alıyor buda normal koşullarda çok iyi bir derece bu test sonucu arkadaşımın makinde yaptık eski bir laptopta, iyi bir pcde veya laptopta daha ii sonuç verirdi resmi Okuma:19.4Mb/s Yazma 18.3 Mb/s çok çok iyi bir derece...Flash bellekler bile bu kadar hızlı degil.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..:oke:

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim.gerçekten yarsımcı oldun.teşekkür ederim.bende zaten hızlı bir hafıza kartı almak istiyordum.n73 zaten yavaş birde hafıza kartı yavaş olnca daha da berbat oluyor.

arkadaşım hafıza kartlarında sdhc diye birşey var.n73 buna uyumlu biilginiz varmı?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sd hc demek yüksek kapasiteli hafıza kartları anlamına gelir yani HC : high capacity anlamındadır
4-8-16-32-64 bu HC harfleri ile temsil edilir.
Bazı yerlerde yazar "cihazınız SDHC destekliyormu" diye bakma onlara normalde N95 16gbtı desteklemiyor diyor ama çatır çatır çalışıyor.
Buyuzden onlara aldanma ama senin cihazda 4 geçme ve sakın class6 dan aşagı alma:oke:

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ya gerçekten faydalı oldu bilgilerin teşekkür ederim.karar verdim 4gb class6 alcam.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
rica ederim ben class6ya bakıyım bulursam sana link atarım:oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
kesinlikle kingston al sandisk çok dandik bide 8gb felan alırsan kökten zarar edersin sen beni dinle kingston al çünkü çok kaliteli :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kesinlikle kingston al sandisk çok dandik bide 8gb felan alırsan kökten zarar edersin sen beni dinle kingston al çünkü çok kaliteli :oke:
Dandik derken insanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim 1 yıldır 8gb class6 sandisk kullanıyorum tık yok maşallah.
Hem en iyisi kingston diyosunda kingston iyi ise niye Class6 çıkaramadı
hala class4lerde sürünüyor.
Lütfen yanlış yönlendirmelerden kaçınalım bilmeden kullanmadan yorum yapmayalım:pro:

djsalih91

djsalih91

Üye
sen 1 yıldır kullanıyosun ben 2,5 yıldır aynı kartı kullanıyorum sandisk 2 gb aldım 1 ayda bozuldu bir sürü veri içinde kaldı sinir oldum gerçekten uzun vadede kullanmak isteyenler kingston alın :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben Sandisk class6 8gb kullanıyorum çok memnunum çok hızlı bir kart eger alcaksan kesinlikle class6 al digerleri çok yavaş oluyor N95 de kullanıyorum 7 gb dolu ama hiç kasma yok benden tavsiye sandisk ve class6 al pişman olmazsın
bu resmi artı usb okuyucusuda yanında hediye

Bu kartı usb hediyesi ile nereden alabilirim acaba,birde yaklaşık fiyatı nedir acaba...teşekkürler

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
usta bulabildinmi?

Üst Alt