MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Kardesim saol yardımların için 5s e karar baladim beyaz alip bide kirmizi deri kilifi alicam galiba cok sik duruyor Genişletmek için tıkla ... arkası gold renginde olanı mı alcan tam beyaz görmedim yok benim bildiğim
mvrucu123' Alıntı: Kardesim saol yardımların için 5s e karar baladim beyaz alip bide kirmizi deri kilifi alicam galiba cok sik duruyor Genişletmek için tıkla ... arkası gold renginde olanı mı alcan tam beyaz görmedim yok benim bildiğim
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: arkası gold renginde olanı mı alcan tam beyaz görmedim yok benim bildiğim Genişletmek için tıkla ... Yok altin degil gumus
MaxipmaN' Alıntı: arkası gold renginde olanı mı alcan tam beyaz görmedim yok benim bildiğim Genişletmek için tıkla ... Yok altin degil gumus
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Yok altin degil gumus Genişletmek için tıkla ... gümüş olarak 5 var 5 olmasın dediğin?mağazalara sormak lazım tam emin olamadım
mvrucu123' Alıntı: Yok altin degil gumus Genişletmek için tıkla ... gümüş olarak 5 var 5 olmasın dediğin?mağazalara sormak lazım tam emin olamadım
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: gümüş olarak 5 var 5 olmasın dediğin? Genişletmek için tıkla ... Yok apple store a bak renk seceneklerinden anlarsın
MaxipmaN' Alıntı: gümüş olarak 5 var 5 olmasın dediğin? Genişletmek için tıkla ... Yok apple store a bak renk seceneklerinden anlarsın
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Yok apple store a bak renk seceneklerinden anlarsın Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman sıkıntı yok
mvrucu123' Alıntı: Yok apple store a bak renk seceneklerinden anlarsın Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman sıkıntı yok
MaxipmaN Üye bimekste de varmış gördüm şimdi apple mağazaya da baktım nasıl bi soru özelden de sorabilirsin
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: bimekste de varmış gördüm şimdi apple mağazaya da baktım nasıl bi soru özelden de sorabilirsin Genişletmek için tıkla ... Şimdi yasim onalti ve beyaz telin arkasına kırmızı kilif?
MaxipmaN' Alıntı: bimekste de varmış gördüm şimdi apple mağazaya da baktım nasıl bi soru özelden de sorabilirsin Genişletmek için tıkla ... Şimdi yasim onalti ve beyaz telin arkasına kırmızı kilif?
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Şimdi yasim onalti ve beyaz telin arkasına kırmızı kilif? Genişletmek için tıkla ... biraz bayan işine kaçtığı bir gerçek ama ben beyaz telefona kılıf bir türlü uyduramadım düşünüyorum aklımdan seçemiyorum
mvrucu123' Alıntı: Şimdi yasim onalti ve beyaz telin arkasına kırmızı kilif? Genişletmek için tıkla ... biraz bayan işine kaçtığı bir gerçek ama ben beyaz telefona kılıf bir türlü uyduramadım düşünüyorum aklımdan seçemiyorum
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: biraz bayan işine kaçtığı bir gerçek ama ben beyaz telefona kılıf bir türlü uyduramadım düşünüyorum aklımdan seçemiyorum Genişletmek için tıkla ... İşte bende onu diyorum ya kafam cok karışık
MaxipmaN' Alıntı: biraz bayan işine kaçtığı bir gerçek ama ben beyaz telefona kılıf bir türlü uyduramadım düşünüyorum aklımdan seçemiyorum Genişletmek için tıkla ... İşte bende onu diyorum ya kafam cok karışık
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: İşte bende onu diyorum ya kafam cok karışık Genişletmek için tıkla ... bu sana kalmış bişey diyemiyorum beyaz 5c gibi arkası beyaz telefon iyi fakat tamamen beyaz telefon zaten almambeyaza beyaz güzel olabilir
mvrucu123' Alıntı: İşte bende onu diyorum ya kafam cok karışık Genişletmek için tıkla ... bu sana kalmış bişey diyemiyorum beyaz 5c gibi arkası beyaz telefon iyi fakat tamamen beyaz telefon zaten almambeyaza beyaz güzel olabilir
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: bu sana kalmış bişey diyemiyorum beyaz 5c gibi arkası beyaz telefon iyi fakat tamamen beyaz telefon zaten almambeyaza beyaz güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... Acaba 5c sarı alıp arkaya kırmızı kilif alip kombin yapsam?
MaxipmaN' Alıntı: bu sana kalmış bişey diyemiyorum beyaz 5c gibi arkası beyaz telefon iyi fakat tamamen beyaz telefon zaten almambeyaza beyaz güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... Acaba 5c sarı alıp arkaya kırmızı kilif alip kombin yapsam?
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Acaba 5c sarı alıp arkaya kırmızı kilif alip kombin yapsam? Genişletmek için tıkla ... rengarenk oluyo bu sefer de 5s alacak bütcen var sanırım 5s al
mvrucu123' Alıntı: Acaba 5c sarı alıp arkaya kırmızı kilif alip kombin yapsam? Genişletmek için tıkla ... rengarenk oluyo bu sefer de 5s alacak bütcen var sanırım 5s al
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: rengarenk oluyo bu sefer de 5s alacak bütcen var sanırım 5s al Genişletmek için tıkla ... Var da bilemedim simdi
MaxipmaN' Alıntı: rengarenk oluyo bu sefer de 5s alacak bütcen var sanırım 5s al Genişletmek için tıkla ... Var da bilemedim simdi
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: biraz düşün acele etme ben yaklaşık 1ayda telefon seçtim Genişletmek için tıkla ... 5c mi aldin?
MaxipmaN' Alıntı: biraz düşün acele etme ben yaklaşık 1ayda telefon seçtim Genişletmek için tıkla ... 5c mi aldin?