hangi laptop daha iyi--3 seçenek--acele--

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
hangi laptop daha iyi--3 seçenek--acele--
www.istanbulbilisim.com.tr/k50-series-k53sv-sx144d-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24571.html#

www.istanbulbilisim.com.tr/k50-series-k52jc-ex393r-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,20614.html

www.pcdepo.com/notebook-lg-a520-x-ac5rt-urun6160.html

Arkadaşlar şu 3 notebook arasında bi seçim yapmis olsak fiyat olarak hepsi birbirine yakın buradaki fiyatları gözönüne almayın.. özellik olarak- performans olarak dikkate aldığımızda hangisini almak daha mantıklı.. Benim gönlümde LG yatıyor ama LG pek tutulan bi marka olmadığı için bin türlü laf duyuyorum açıkça ortada kaldım ne yapayım bilmiyorum su gunlerde yoksa laptop alacağım ama sizin fikriniz nedir bu konuda.. Açıklayıcı bi sekilde yorum yaparsaniz sevinirim sizin tavsi ettiğiniz model varsa onuda yorumlarsanız sevinirim..

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi Lg diğerlerinin ekran kartı berbat oyun oynamayı unutun lg kaliteli bir markadır ve tutulur işman olmassınız

emoliii

emoliii

Üye
ilk yazdığın 1.500 luk asus bilgisayarı al hiç pişman olmazsın ve berke lg nin ekran kartı bu 3 pc arasındaki en dandik olanı sende onu önermişsin piyasada en iyi laptop üreticisi şu sıradış : 1. Toshiba 2.asus 3.hp 4.dell sonrası hava civa ama bence 300 lira daha bul 1.800'e bunların 2 katı toshiba laptop lar var onlardan al.....----- ekledim benim laptop umu ben kendim topladım 1.650 gibi ah fiyata i özellikleri : cpu intel i5 2.40 (turbo boost 3.00) ram 8gb ddr3 ekran kart nvidia 3726 mb (1256 paylaşmlı) hdd 1tb western.u. Piyasada şu an benim pc aşağı yukarı 1800-2000 tl arası

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ilk yazdığın 1.500 luk asus bilgisayarı al hiç pişman olmazsın ve berke lg nin ekran kartı bu 3 pc arasındaki en dandik olanı sende onu önermişsin piyasada en iyi laptop üreticisi şu sıradış : 1. Toshiba 2.asus 3.hp 4.dell sonrası hava civa ama bence 300 lira daha bul 1.800'e bunların 2 katı toshiba laptop lar var onlardan al.....

1800 tl verecek olduktan sonra asus n53sn sx202v den alsın iddia ediyorum bu özelliklere sahip en ucuz pc. :oke:

emoliii

emoliii

Üye
mehmet kardeş bide toshiba ya bak onların işlemci leri daha kuvveti olur asus sadece ram bakımındat iyidir ama toshiba hem cpu hemde gpu bakımından iyidir ve 2si oyun ve performans açısından daha önemlidir

raprap95

Üye
Walla bana göre en kral laptopu toshiba üretiyo ardından asus ve acer gelir hp alma casper kadar kalitesiz bi laptop.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
asus'un avukatı değilim ama şuan i7 nin üstünde cpu performansı sağlayacak bir işlemci var mı ?:hmmm

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bende bunlar arasında takıldım banada bi yardım toshiba istanbulbilişimde indirimde sanırım

toshiba P755-10J
asus-N53SN-SZ182V >>> N53SN-SX202V >>> N53SN-SZ076V

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
bu üçü arasından bence lg al

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bu üçü arasından bence lg al
bence yanlış düşündün kardeş laptop alacam diye 1 aydır marka model fiyat araştırması yaptım lg şikayetleri çok. Isınıyormuş ayrıca lg destekleri yetersizmiş

----------Eklendi @ 17:26:23 ---------- Yazıldı @ 17:24:56 ----------

1 toshiba 2 sony 3 asus diyor bir çok insan kalite sırası olarak

alpharry

alpharry

Üye
dostum birinci sıradaki pcyi aldım çok memnunum oyunları takılmadan oynuyorum kesinlikle ısınma sorunu yok.ben de lg alacaktım biliyorsun ama sonra vazgeçtim bunu aldım.yalnız istanbul bilişimde pahalı.ben 1320 ye aldım.Aldığım yeri söylerdim de reklam olmasın şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...