-efşan
Üye
-
Konu Sahibi
-
en avantajlısı yapıkredi word kart gibi geliyor daha önce babam kullanıyordu
ben ise şu anda deniz bonus kullanmaktayım hiçbiir avantajı yok...
birde 45tl kart ücreti uygulamışlar arayıp iade talep ettim, kesilen ücret bonus olarak hesabıma geçti aklınızda bulunsun kart ücreti
uygulanırsa hakkınızı arayın arkadaslar
Alıntı yapmadan cevaplıyorum ki Mazlum belki daha sonra anlar da TURKCHE tarzı yazını değiştirip Türkçe'ye çevirirsin diye..
Konumuza gelecek olursak da teşekkürler yorumun için..
Bende Turkce Klavye Yok Arkadasim O Yuzden Unlu Harfler Kullanamiyorummm
Onemli Deqill ..
O zaman kusuruma bakmayasın kardeşim.
Hak verirsin ki iyice yaygınlaştı Türkçe katilleri.
Belirmek zorunda hissettim kendimi.
Tekrardan kusuruma bakmayasın kardeşim..
Ben de İş Bankası'ndan kullanıyorum. Üniversiteli öğrencilere özel hesap. Ve bence öğrenciler için çok avantajlı. Kartın yıllık ücreti yok hiç bir şekilde. En iyisini yapıyorsun Maximum kullanmakla.. Diğer kart için ise World derim ben Yapı Kredi.
Hocam sağolasın güzel yorumun için.arkadaşım 4tane kartta yüzbin tl civarında limitim var dersen ki ne kadarını kullanıyorsun ayda bin tl falan ama hep kaybedersem yandım sıkıntısı var içimde o yüzden iki tane kart kullan son ödeme tarihlerini de böl ikiye üst üste gelmesin limit artırınınıda onayına baglat otomatik artırım yapmasın banka ihtiyacına göre bütçeni aşmayacak şekilde kullan birde taksit olayına aldanma alırken elli tl taksiti öderim biley degil dersin ama bir kaç taksit üstüste bindimi ödemelerin bütçeni zorluyacak duruma gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?