Hangi Konsol Daha İyi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi konsol daha iyi?

• Playstation

Kullanılan: 1 1.3%
  • Playstation 2

Kullanılan: 14 17.5%
  • Playstation 3

Kullanılan: 27 33.8%
  • Sega serisi

Kullanılan: 1 1.3%
  • Xbox 360

Kullanılan: 20 25.0%
  • Nintendo Wii

Kullanılan: 5 6.3%
  • Game Cube

Kullanılan: 0 0.0%
  • PSP

Kullanılan: 12 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    80
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Konsol Daha İyi
Bence en iyisi Playstation 2

Dwyane_Wade

Üye
ps2 hem oyunu çok hem dayanıklı...:oke:

Leontr

Leontr

Üye
Tabiki xbox en iyi alet.ps2 geldiinde psone ı şutladılar.şimdi adamakıllı ps2 oyunu bile çıkarmıyolar.xboxı ps3le kıyaslamak belki yanlış ama ps3 oyunlarının çoğu xboxa da çıkıyo.boşyere para vermek gibi geliyo ps3.üstelik görüntü fakı yok gibi bişey.ha blue ray için bişey diyemem.ama psp vazgeçilmezim yaaa onla uyuyp onla uyanırım hiçbişeye değişmemmmm

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
ps2 kullanıcısıyım ve çok memnunum bu yüzden ps2 en iyisi bence

• Beğen
Tepkiler: BeratShark
le20

le20

Üye
oyun olsun konsul fark etmez hayatımız oyun he he:sn:

musaburak

musaburak

Üye
Ben konuya Direk Xbox360 diyerek başlamak istiyorum.
Çocukluğumdan dolayı konsol oyunlarına bir bağımlılıktır gidiyor bende.
Ps3 ile xbox360 arasındaki bir kaç farkı normal bir kullanıcı olarak gözlemlediklerimi sölemeden evel Bilgisayar(Pc) hakkında birşeyler sölemek istiyorum.Bilgisayarımı satıp xbox360 almadan evel yaptığım bir alışverişte Ps2'mi satıp Pc almıştım.
Sonra yapmış olduğum bu yanlışlıktan dolayı bir tek oturup ağlamadığım kaldı
Çünki bilgisayara yapmış olduğum yatırımda tamamen oyun amaçlıydı.
Bilgisayarda "acaba çalıştırır mı?","Bilgisayarım kaldırır mı?", online oyunlarda "Aman Lag yaptı" gibi cümleleri sıklıkla kullanıyoruzdur Hadi bunlarıda geçtik ama hiçbir şey olmasa sadece oyunları yüklerkenki bazı uyumsuzluklar, system dosyası hataları gibi sorunlar oyunlardan soğutuyor bizi.Konsollarda ise Tak CD yi eline al Joistick'ini eğlencenin keyfini çıkar.Bu şekilde oyun için yapılan bu karşılaştırmada PC yi siliyorum.

Gelelim xbox360'ımıza Kalite farkından evel bazı fiyatlardan bahsedicem.Bazı demiyelimde oyun fiyatları.Bir çok orjinal oyun alan insan var.Şunuda biliyoruzki Türkiye'de korsan oyun kullanıcıları çok daha fazla.Açıkçası bende korsan oyun alıyorum oyunuyorum.Ps3' te korsan oyun ihtimalimiz yok biliyoruz.Xbox360'ın bu konuda büyük bir artısı var.Ayrıca Ps3'e çıkan bütün oyunların hemen hemen hepsi xbox360'tada mevcut ve çok daha fazlası tabiki.
Xbox360'a yapılan Firmware ile orjinal bir oyun fiyatına 10-15 sahibi olabiliyoruz.Ben sıkı bir Resident Evil fanıyım ve RE oyunu dışında hiç bir oyuna o kadar para vermem.Oda Capcom'a benimde katkım olsun diye Aslında gönül isterki oyunların hepsini orjinal alalım ama bu tabiki büyük bir bütçe sorunu
Bir Atasözümüz vardır "Dikensiz Gül Olmaz" diye(Umarım atasözüdür )
Buradaki sıkıntı ise makinanın BAN'lanmasıdır.Xbox almadan evel yaptığım araştırmalarda ilk olarak baya korkmuştum.Makinanda eğer Firmware uygulaması varsa xboxLive'a bağlandığında Microsoft bunu belirliyor ve makinanın Live'ını banlıyor."Banlanınca ne oluyor?" sorusuna ise online oyunları, oyunların internet üzerinden multiplyaer oynıyamadığını sölemek istiyorum.Ayrıca ücretsiz olarak Live'da bulunan tralier ve demo oyunları izliyemiyor ve indiremiyorsun.Ama Single player seçeneğin bulunmakta.Bu şekilde çok fazla oyun oynıyabilirsin ama xbox360'ın en az %50 sinden vazgeçmiş olursun.Xbox'ın bir bakmışın Ps2 gibi olmuş

GamePad karşılaştırmalarında ise diyecek pek fazla birşey yok.Sony Ps2 deki gamepad'in abisini yapmış sadece
Microsoft xbox360'ın konsoluda gamepad'ide Sony PS3'e göre daha güzel daha kullanışlı.İnsanın eline oturuyor bi kere Xbox360 gamepadindeki R2-L2 kısmındaki tetik şeklindeki tuşlar ayrıca dikkatimi çekti ve oyun ornarken daha fazla keyif veriyor(Özellikle silahlı oyunlarda )

Ps3'te ve Xbox360'ta chat imkanı mevcut.Konsol Gamepadlerinede bunun için özel olarak tasarlanmış minik klavyelerde var.
Sony PlayStation 3

Microsoft Xbox360

Görüntü kalitesine gelirsek eğer internetteki bir çok karşılaştırmalarda xbox360 daha önde olarak görünüyor.Gerçektende öle ama tabiki HDMI kablo sayesinde.Bende birçoğumuzun evinde bulunan normal TV lerden var ve bu TV lerde bu tür konsollar için sadece Skart girişi dediğimiz girişler mevcut.Xbox360'ı benim yaptığım gibi Skart kablo ile bağlarsanız ps3'e göre kalitesi biraz daha düşük oluyor.HDMI kablo ile plazma veya LCD TV'lere bağladığınız zaman Ps3'e göre daha kaliteli bir görüntü sağlıyor.Ps3'ü bilmiyorum tabiki HDMI kablomu Skart mı.Yada bu 2 kablo arasında ne kadar bir farkı var.Ps3 hakkındaki görüşlerinide Ps3 kullanan arkadaşlar belirticekler
(alıntıdır)

sonycs

Üye
TAbikide Xbox 360 musabuak çok iyi dedin ps lerde ateşleme R1 de ve çok rahat değil ama Xboxta hem ateşlmee araba yarışlarında gaz felan daha iyi biraz daha çıçık olduğu icin insan daha rahat basıo ama Xobx ın bozulma oranı çok hm xbox ın görübtü kalitesi daha iyi

Crow-

Crow-

Üye
playstation 3 gerisi yalan sistemi hala çözülebilmiş değil tamamen gücünü kullandığı bir oyun daha çıkmadı unc 2 ve gow 3 dışında onlarda yarısını kullanmış hesabı siz yapın derim

• Beğen
Tepkiler: BeratShark
mangdaşire

mangdaşire

Üye
her türlü psp...

~Crusher~

~Crusher~

Üye
İçlerinde en fazla kullanma fırsatı bulduğum konsol PS2 bence o.

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
bence kesinlikle xbox 360 hemde kinect olanı süper video kalitesi 10 numara oyunlarıda hd kalitede ama tek kçötü yanı pc de oynan mıyor onun oyunu ama hack yapabiliriz tabiiki :):naughty:::naughty:

● aLuvi ●

Üye
Türkiye'de iken ne yazık ki PS3 demek zorundayım ( Yazın Alacağım ) Ancak yurt dışındaysak Kesinlikle Xbox 360 ..

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Artık PS oyunları yapan firmalar da XBOX'a oyun çıkarmaya başladı. (bkz. Square Enix); PC'ye çıkan nerdeyse tüm oyunlar da aynı zamanda XBOX'a çıkıyor. XBOX'ta oyun çeşitliliği daha fazla

• Beğen
Tepkiler: -Psygnosis-
Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Playstation 3 ...:)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Xbox 360'ın şuan dünya geneline göre 53 milyon konsol satması zaten en iyisi olduğunu açıkça gösteriyor ki, daha öncede belirttiğim gibi oyun yapımcıları Online veya değil ilk olarak Xbox 360 oyun konsoluna oyun yaparlar. Çünkü kullanıcı kitlesi daha geniş olduğu için ve Live kullanıcı sayısı ile bunu belli ediyor. Oyun satışlarına ve çeşitliliğine gelecek olursak yine Xbox 360 bir adım öndedir ve Activision sadece Xbox 360'da Call of Duty Black Ops'dan 1 Milyar Dolar gelir elde etmiştir. Buna ek paketler de dahil olduğunda günümüze göre 1.150 Milyar Dolar ile Acivision ( Infinity Ward ), istediği geliri elde etmiştir. Konsol için özel oyun konusuna gelecek olursak zaten Xbox 360 ve Kinect'in özel oyun çeşitliliği PS3'e göre daha fazladır. PS3'te şuan en iyi olan özel oyunlar : Infamous serisi, God of War serisi, Final Fantasy serisi, Killzone, Little Big Planet, Spiderman serisi, Wipeout, Yakuza 3 ve Resistance 2 kullanıcı kitlesine göre hesaplanarak açıklanmıştır. Bunun dışındakiler fazla satış yapmamıştır.

Xbox'ta ilk çıkan oyunlardan sonra bunu PS3 ve sonrada PC takip eder.

PS3'ü Donanım bakımından Xbox 360 ile karşılaştıracak olursak zaten eşit durumdalardır. Fakat Xbox 360'ın Grafik İşlemcisinin daha iyi olması, oyunlarda da kendini belli ediyor zaten... :)

• Beğen
Tepkiler: ozgunb
ozgunb

ozgunb

Üye
Xbox 360 Slim ile birlikte 3k hatası diye bir şey de kalmadı. Bence Xbox 360 açık ara farkla önde. Bunu bende Xbox 360 olduğu için söylemiyorum. Gerçekten PS3'ten kat be kat iyi bir konsol.

caglet

caglet

Üye
Playstation 3 daha iyi ama şu 1.resim değil 2.resim daha iyi en son çıkan sürüm

Yigit315

Yigit315

Üye
Arkadaşlar bende ps2 almayı düşünüyorum.Ankarada oturuyorum elden alcam.Eğer satma fikri olan varsa :oke: Bu arada konu bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
bence ps 3

Üst Alt