Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Not2ye sense nasıl yaparım uğraşmam gerekecek değilmi? :zzz: adamlar hala sense koyamadilar not2ye yav.

S2 de ve s3 de var de ne oluyor kasmalar surusuyle mevcut stabıl hale getırmelerı cok zor benım dusunceme gore ama keske getırılılebılse

aleranol

aleranol

Üye

S2 de ve s3 de var de ne oluyor kasmalar surusuyle mevcut stabıl hale getırmelerı cok zor benım dusunceme gore ama keske getırılılebılse

Bende taçviz ile devam edeyim artik. Senin duvar kağıdı çok iyi nerden bulun bende istiyorum o kadar aradim bulamadım :D

Türe

Türe

Üye

Bende taçviz ile devam edeyim artik. Senin duvar kağıdı çok iyi nerden bulun bende istiyorum o kadar aradim bulamadım :D

Xda sağolsun :ehe cwm den flaslanan duvar kagidi bunlar :) bir gez xda yi buyuk ihtimal note 2 icin de vardir :good:

Türe

Türe

Üye
Xperia z duvar kağıtları (Y)

aleranol

aleranol

Üye

Xda sağolsun :ehe cwm den flaslanan duvar kagidi bunlar :) bir gez xda yi buyuk ihtimal note 2 icin de vardir :good:
Xperia s in canlısını buldum çalışmadı. Not2 için aradım yok. Seninki canlı duvar kağıdı mı? Öyleyse bana link atarsan sevinirim. Soft brickten korksam :ehe

Türe

Türe

Üye
Yok canlı değil , cwm den yüklenecek ama link bulursam atayım :)

Kerim.

Kerim.

Üye

Şuanda temalarımda 5 tane tema var :D

Sense 4,Touchwiz 5,Timescape,Motodroid ve stok JB :D

Ya bu s3un hava durumu widgeti var mi apk olarak?yada flashlanan.tw5+tw5theme kurdum ama widgetsiz olmuyo:zzz:
Aha buda ss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt