Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiHangi İşletim Sistemi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur_RP
Üye
Konu Sahibi
Hangi İşletim Sistemi?
Arkadaşlar telefon alıcam.Hangi işletim sisteminin daha iyi oldugunu,nedenlerini ve +,- lerini anlatır mısınız?
bu telefonu ne olarak kullancağına bağlı ben sürekli oyun oynarım fln diyorsan ios yok hızlı olsun flash sıkıntısı çekmiyim diyorsan maemo nun üstüne yok
Onur_RP
Üye
Konu Sahibi
başka yorum yokmu?
Revengeful
Emekli Yönetici
iOS tabiki. Hem hızlı ve kullanışlı. Üstelik virüs girme riskide yok.
Onur_RP
Üye
Konu Sahibi
nedense iosu fazla sevmiyorum.benim için önemli olan anasayfayi özelleştirebilme.iosta ana sayfa yok zaten.aklim o yüzden iostan yana deil.aklım nedense badaya kayıyor + ve - leri nelerdir bada nin?
futbol123
Üye
İOS bnce
Doğuş Pertez
Admin
Android kullandım, çok büyütülecek bir işletim sistemi değil.
iOS profesyonel bir yapılı olsada kullanılmaz.
Bada OS güzel bir işletim sistemi.
Symbian^3 eksiklerine rağmen mükemmel...
MyDownLoaD
Üye
symbian 3 yada bada os ama bada osda çok fazla özellik var örneğin kayıtlarda sağa doğru sürükleme yaparsanız arama yapar sola doğru sürüklerseniz mesaj gönderme penceresi açar.bada os temalarının efektleri çok güzel.
'Davut
Üye
Smbian ın Son işletim sistemi Galiba 1 numarayı alır...Bada da Fena Değil benim için...
Onur_RP
Üye
Konu Sahibi
peki android neden bu kadar abartılıyor yada abartılıyormu?
abartıldığı yok android symbianla zaten KARŞILAŞTIRILAMAZ !
android özgür yazılım demek market demek yazılımla ilgileniyorsan yaratıcı olacak şekilde ufak uygulamalar yazabilirsin ve markette 1$ a satabilirsin android şart değil ios da iyidir ikisinide kullandım ama ios daha sorunsuz kafan hep rahat