hangi internet paketini kullanmalıyım ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
hangi internet paketini kullanmalıyım ??
arkadaşlar ben 1 ay kadar bi geziye gidicem paket için 50-60 lira bütcem var türkcell olursa süper olur ama vadofone felanda olabilir 1 ay yetecek internet paketi gerek şöyle söyliym günde en az 3-4 saat belki daha fazla internette takılırım dahada bişey yapmam :D hangi paketi almalıyım ben bu sınırlı sınırsız olayını anlamadım bide turkcell e baktım 1 gb sınırsız 30 4 gb normal internet 40 lira gb 10 liraya geliyor önerisi olan varmı lütfen ??

çirkin karga

çirkin karga

Üye
turkcell 1gb sinirsiz al 20 lira doya doya nete gir

• Beğen
Tepkiler: The_Eyup
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
20 liraya 1gb hız sınırı olan internet yap fazlasıyla yeter:)

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
cidden 1 gb yetermi nette çok takılırım çünkü genelde bide 1 ay kullanıcam hani az kalsın 4 gb olanı alıcaktım o zaman ben şimdi 1 gb sınırsızımı aliym

çirkin karga

çirkin karga

Üye
1gb bitince bukundugun yerde 3g cekiyorsa sorunsuz kullanmaya devam edersin

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
3g ile ne alakası var anlamadım

- - - Eklendi - - -

sınırsız 1 gb cepten internet 32 lira birde 1 gb cepten internet 29 lira var hangisini alıcam 20 liralık yok turkcellde

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
3g çekmiyorsa bulunduğun yerde yavaş girer 3g varsa hızlı girer diyor. Hız sınırını geçince

- - - Eklendi - - -

3g ile ne alakası var anlamadım

- - - Eklendi - - -

sınırsız 1 gb cepten internet 32 lira birde 1 gb cepten internet 29 lira var hangisini alıcam 20 liralık yok turkcellde

suna bir bak istersen :)

• Beğen

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bunu görmemişim :D o zaman bunu alam ben paket biter bitmez yenileyebilirim dimi mesela 2 hafta sonra filan bitse hemen yenisini başlatabilirmiyim yoksa 1 ay beklemek zorundamıyım kusura bakmayın çok soruyorum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler bunu görmemişim :D o zaman bunu alam ben paket biter bitmez yenileyebilirim dimi mesela 2 hafta sonra filan bitse hemen yenisini başlatabilirmiyim yoksa 1 ay beklemek zorundamıyım kusura bakmayın çok soruyorum

önemli değil bu bitmiyor sınırsız yani 1gb den sonra hız düşüyor sadece buda senin internette gezinmeni aşırı bir şekilde etkilemez

• Beğen

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
oo süpermiş o zaman çok teşekkürler

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar ben 1 ay kadar bi geziye gidicem paket için 50-60 lira bütcem var türkcell olursa süper olur ama vadofone felanda olabilir 1 ay yetecek internet paketi gerek şöyle söyliym günde en az 3-4 saat belki daha fazla internette takılırım dahada bişey yapmam :D hangi paketi almalıyım ben bu sınırlı sınırsız olayını anlamadım bide turkcell e baktım 1 gb sınırsız 30 4 gb normal internet 40 lira gb 10 liraya geliyor önerisi olan varmı lütfen ??

sen avea 8gb ınternet al 39 tl mı nedır

- - - Eklendi - - -

vodafonda 14 tl sınırsız net var 250 mb

• Beğen
plusnettr

plusnettr

Üye
1GB Sınırsız için elinizi çabuk tutun yarın son günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt