HanGı Hattı aLmaLıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoLden_RoSe

GoLden_RoSe

Üye
    Konu Sahibi
HanGı Hattı aLmaLıyım
HanGı Hattı aLmaLıyım karar veremedım kuLLanıcıLar oLarak qoru$Lerınızı payLa$ırSanız Sevınırım ...
$u hattı aLmaLıSın $u Sebepten...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea almalısın;
Mobil Öğrenciye 150 Kontör yükledğinizde Patlıcan üyelerine 3 saat konuşma süresi veriyor. 500-5000SMS paketi var. Diğer operatörleri aramak DK sı 2 Kontör. Avea Mobil Öğrenci dışını aramak DK'sı 3 Kontör. Mobil Öğrenci tarifesini aramak 10 DK'sı 2 Kontör.

Turkcell Almalısın;
BizBize Kampüs tarifesinde 150 Kontör yüklediğinizde her 10 DK'sı 1 Kontör. Diğer operatörleri aramak DK'sı 3 Kontör. Kampüs olmayan Turkcell'liler ile DK'sı 3 Kontör. Her ayın ilk 150 Kontör yüklemesinde 2 Saat Turkcell içi görüşme.
TonlaKazan Kampanyası her ay Turkcell içi 90 Kontör.
300-3000 SMS Paketleri.

Süper tarife ile 150 Kontör yüklemeye Turkcell'lileri aramak 5DK'sı 2, 250 Kontör yüklemeye 5DK'sı 1 Kontör.

Vodafone Almalısın;

CEpÖğrenci tarifesi ile Her ay 100 Kontör yüklediğinizde seçtiğiniz 10 Vodafone abonesini aramak 5DK'sı 1 Kontör. Vodafone içi görüşmek DK'sı 2 Kontör. Diğer operatörleri aramak DK'sı 4 Kontör.
Ayrıca 10 Kontöre her yöne 100 SMS paketi. 100 Kontör yüklemenize Vodafone 100 Sms kontörü hediyesi.

Tercih sizin elbette. Konuşmalarınızın ne şekilde olduğunu bilemediğim için hepsini de yazdım ;)

Hattınızı Avea'ya taşıtırsanız eğer 100 Kontör yüklediğinizde 2 ay 600DK her yöne konuşma süresi
Hattınızı Turkcell'e taşıtırsanız eğer 150 Kontör yüklediğinizde 5 saat, 250 Kontör yüklediğinizde 6 ay boyunca 10 saat Konuşma süresi.

GoLden_RoSe

GoLden_RoSe

Üye
    Konu Sahibi
Harıka bı cvp t$kLer:oke:
ama oqrenCı deqıLım
:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Konuşmalarınızı hangi Operatöre yapıyorsunuz. Yakın çevreniz daha en çok hangi operatörü kullanıyor acaba?

Vodafone Cep Öğrenci ve Avea Mobil Öğrenci için Öğrenci olmanıza gerek yok. Turkcell için de eğer 18-25 yaş aralığında değilseniz, sizinle aynı soyadı taşıyan 18-25yaş aralığındaki yakınınızla Turkcell Extra'ya giderek tarifeye geçişinizi yapabilirsiniz.

greenmile

greenmile

Üye
bana kalırsa ya vodafone yada avea al ben ikisinide kullanıyorm ikisindende çok memnunum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...