Hangi GPU? (Hangi telefon?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi GPU? (Hangi telefon?)
arkadaşlar yeni bir telefon alacağım. ama kesinlikle beni çok uzun süre idare edecek bir telefon olmalı.
aklımda galaxy s2, galaxy nexus ve htc one x var.

bu arada şunuda belirteyim yazın 2-3 ay çalışacağım büyük ihtimal. sizce beklememmi gerekir yoksa şu anda alsamda olurmu. fiyatı ucuzlayacak tabiki biliyorum. ama benim için telefonun beni idare etmesi fiyatından daha önemli. en az 2 yıl kullanmam lazım.

galaxy s2:artık eskide kaldı gibi özellikle ekran çözünürlüğü beni düşündürüyor. ama galaxy s3'tede mali 400 gpu'sunun kullanılması kafamı karıştırdı. yani gpu'sunun daha geleceği var gibi.

galaxy nexus:aslında herşeyi hoşuma gidiyor ama sadece gpu'sundan korkuyorum. power vr sgx 540 galaxy s'ten bu yana var. yani geleceği yok gibi sanki.

htc one x:kağıt üstünde özellikleri çok iyi ama inceleme videoları gözümü korkutuyor. sizce güncellemeyle felan düzelebilirmi? eğer düzelirse en büyük adayım çünkü.

dediğim gibi gönlüm one x'ten yana ama sizdende tavsiye almak istedim.
eğer başka tavsiyeleriniz varsa buyurun yapın:kamerası işimi görsün yeter. yani çok önemli değil. en önemli şeyleri gpu'su ve ram'inin en az 1gb olması lazım.
fiyat aralığı:en fazla 1500 tl.

arkadaşlar normalde foruma mobilden giriyorum ve telefonumu sattım yani cevaplarım geç gelebilir kusura bakmayın.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
one x varsa galaxy s 3 te olmalı bence bende düşünüyorum

klongs

klongs

Üye
nexusun gpusu çok eski birde pentile alt dizilim telefonu çok zorluyor nexusu geç one x de sorunlu ve 1500 tlye bulman zor one x güncellemelerle belki düzelir ama garantisi yok tabiki galaxy s3 ün gpusu s2 nin overclock yapılmış hali biraz farklı gerçi s2 nin gpusunu overclock yapabilirsin ve s2 nin çözünürlüğü konusunda one s in çözünürlüğü s2 ile aynı one s cilerin hiç bir şikayeti yok

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikinci el bi Galaxy SII işini görür :)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S2.

yalnız şunu belirteyim Nexusta kullanılan GPU 320 mhz ye overclocklanmış özel versiyon.

Türe

Türe

Üye
S2 ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar one x buldum yurtdışı kayıtlı fiyat konusuna takılmayın siz one x'te.
tabiki galaxy s3'üde koyardım ama onu one x'i bulduğum fiyata bulamam.
one x'te gördüğüm tek şikayet ekrana toz kaçması başka gören varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt