Hangi extra daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi extra daha iyi?
Arkadaşlar bulunduğum yerde 3 tane turkcell extra var. Birincisine gittim numaramı istedi ve numaramı bilgisayara girdi bana bir şifre geldi o şifreyi bilgisayara girdi ve devam etti. Ikincisine gittim sadece numaramı söyledim islemimi hemen gerçekleştirdi. Sizce en güvenlisi hangisi. Birinci mi yoksa ikinci mi. Birincide numarama gelen şifreyi oraya girmedikce hattımla işlem yapamıyor. Ama ikincide böyle bir sorun yok böyle bir şifre talep etmiyor hemen gerçekleştiriyor. Sadace numaramı bilmesiyle işlem yapması yetkisinin yüksek olduğunu mu yoksa güvensizliğini mi gösterir.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım kendi içindeki çelişkileri dile getirmene gerek yok bence ama madem bir sorun var yanıtlayayım... Bence numaranla direk işlem yapabilen bayi daha iyidir çünkü ilk bayide cebine şifre geliyormuş ve sen bu şifreyi "banane vermicem işte" dersen adama, yardımcı olamaz. Bu da çaresizliğini gösterir. İkinci bayide direk numaranla işlem yapabilmesi dediğin gibi daha yetkili ve profesyonel olduğunu gösterir bana göre. Güven meselesini de kafaya takma bence çünkü onların işlerinden olma pahasına kimsenin kontörünü filan çalacaklarını sanmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt