Hangi Anfiyi önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Anfiyi önerirsiniz?
yaw ben pioneer ts-w306c 30cm bas aldımda ona uygun anfi ne alsam bi türlü karar veremedim.anfiye bası we 2 tane sony 85 lik bağlayacağım.önerileriniz???

RockFord Fosgate

Üye
JBL PX-300.4 ben bunu onerırım sahsen bızım arabada mevcut kalıte kontrolu yapıldı yani

4*123,5 Watt RMS@4 Ohm
600 Watt RMS

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bende bunun aynısından var süper bişey İstersen bi göz atarsın

RockFord Fosgate

Üye
ewet ınfınıty de ıyı markadır ama bnm JBL daha guclu!!!:)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 30 2006, 08&#58;25 PM) [post=267599]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet ınfınıty de ıyı markadır ama bnm JBL daha guclu&#33;&#33;&#33;:)
[/b][/quote]
Ben pek anlamam ama benimki 800w

baterist_01

Üye
walla ben oiş ile uğraşıyorum sana iki tavsiyem var biri "JBL &#39;İN AMFİSİ BİDE "HARWARD &#39;IN İKİ KANALLI MONO AMFİSİNİ BULURSAN İYİBİR VERİM ALABİLİRSİN
[email protected]

RockFord Fosgate

Üye
senınkı 800w benımkı 1200w ole bı fark war:))))

amedian

amedian

Üye
dedim rockford rockford önerir ama önermemiş

RockFord Fosgate

Üye
yok anfıde rockford gereksız pahalı))JBL den sasmam:)))

amedian

amedian

Üye
jbl guzel marka

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
benim bi arkadaş senin jbl i rockford a bağlamış ama memnun olmamış öle dedi bana ben denemedim şahsen.ama benim baktığım bi marka war alpin alpline nin takliti galiba 2000w, 100amperlik sigortası war, 4 kanal, anfi çıkışı olmayan teypler için çıkış, üzerinde gelişmiş ekolizer war.... birçok özelliği daha war fiyatıda 240 ytl bizzat denedim jbl 1000w iki bası bağladık banamısın demedi.ama fiyat nie okadar az beni kuşkulandıran o?siz nedersiniz?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 30 2006, 11&#58;39 PM) [post=267733]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
senınkı 800w benımkı 1200w ole bı fark war:))))
[/b][/quote]

Olm 600 watt RMS in 2 ile çarpılacağını nerden bileyim bea belki benimkide 800w RMS tir nerden biliyon

RockFord Fosgate

Üye
BNm anfı daha guclu ınfınıtyden+(sana deıl challenger)ucuz anfılerde ıs yok bosuna almayın onemlı olan rms ses gucu ustunde yazar 2000w rms gucu tas catlasa 300 wtır almyın paranıza yazık JBL al pıoneer al ama taklıt dandık sey alma

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
ama 2 tane 1000 jbl bağladık mükemmel ses weriyor da fiyatı şüphelendiriyor beni&#33;&#33;&#33;senin anfi kaça?

RockFord Fosgate

Üye
780 galıba asaga yukarı bu fıyat

seckinkoybasi

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 31 2006, 10&#58;49 PM) [post=268369]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
BNm anfı daha guclu ınfınıtyden+(sana deıl challenger)ucuz anfılerde ıs yok bosuna almayın onemlı olan rms ses gucu ustunde yazar 2000w rms gucu tas catlasa 300 wtır almyın paranıza yazık JBL al pıoneer al ama taklıt dandık sey alma
[/b][/quote]

eyw, uyarı için teşekkürler

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
o kadar param yok olsa zaten pioneer bas almaz punc alırdım babalar gibi bide süper anfi tamamdır ama arabayı yeni aldımya param yok o kadar ancak en fazla 300 kadar bi anfi alabilirim.

RockFord Fosgate

Üye
o zmn xetec wae yada EDİSON lar war bak onlarda fena deıl 250 cıwarı&#33;&#33;&#33;ama senın dedıgınde guzelse onu al&#33;

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi kulaktan dolma değil denedim anfiyi süper bence özellikleride güzel ay anfi jbl de falan olsa 800-900 euro eder bence ama fiyat kafama takıldı.belkide yeni bi markaya onun için ucuzdur.

RockFord Fosgate

Üye
Adı ALPİN mı????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt