hangi amiral

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 920 özellikle kamera, internet tarayıcısı , sosyal ağlar ve ekranı ile önde.Yani sadece market olarak geride kalıyor.Ben şuan Wp7.5'li bir cihazda kullanıyorum Android telefonumun yanında ve uygulama olarak çok özel uygulamalarla işin yoksa Wp'de her türlü uygulamayı bulabilirsin.Tabi bu oyun için şimdilik böyle değil.Bana 920 daha uygun ama ben elimde idare edecek cihazlar olduğundan 4 çekirdekli modeli bekliyorum.Bence sende 920 tercih edecek olsan bile çıktıktan sonra 2-3 ay daha idare et 4 çekirdekli modelleri gör gerek Nokia'dan gerek HTC'den.Olmadı hem daha ucuza 920 ya da başka modelleri alırsın.Heleki One X+ söylentileri dolaşırken bence biraz beklemek gerek One X alacakken :)

haklisin kardesim ama beklemektende sıkıldım ya .
Bu arada yanlis anlasilmasin arkadaslar klavyeyi ingilizce kullaniyorum

- - - Eklendi - - -

hangi amiral olacak ya oramiral ya koramiral :ehe

:ehe

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
baska onerisi olan yokmu yahu :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
galaxyS3 20 mılyonu aşkın telefon satti düşün bakalim neden bu kadar satildi ınsanlar nedeb bu telefona bu kadar yüklendi.

backwater

backwater

Üye
...

acuxx

acuxx

Üye
920 çıkına kadar uygulama geliştircileri bayağı yol kat eder uygulama konusunda. en azından aldıktan 1 ay sonra çok rahat edersin ah 920 ah <3

Uruloki

Uruloki

Üye
Niyeherkes nokia 920 diyor acaba bir aciklayabilirmisiniz merak ettim

Uruloki

Uruloki

Üye
fikrin ne senin peki

Bir kere fake fotograf olayiyla gozumde sifirladi kendini nokia simdi hangi sozune inanabiliriz ki hem cihaz 2012 son 2013 basi gibi cikacak zaten ordadan kaybediyor sonra isletim sisteni wp8 yine ordan kaybediyor(simdi yazarsiniz yok cok stabil yok cok guzel ios bile daha serbest o kadar) eee ne kaldi buyurup nokia fanlari alsinlar zamaninda dustum bende oyle bir hataya simdi gidip yine alabilirler fark etmez yani

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş şimdi birisi gelse 9-10 yazsa bile sen Sevmezsin çünkü sen Nokia AntiFan olmuşsun

saruman_me

saruman_me

Üye
Lumia 920​

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

Bir kere fake fotograf olayiyla gozumde sifirladi kendini nokia simdi hangi sozune inanabiliriz ki hem cihaz 2012 son 2013 basi gibi cikacak zaten ordadan kaybediyor sonra isletim sisteni wp8 yine ordan kaybediyor(simdi yazarsiniz yok cok stabil yok cok guzel ios bile daha serbest o kadar) eee ne kaldi buyurup nokia fanlari alsinlar zamaninda dustum bende oyle bir hataya simdi gidip yine alabilirler fark etmez yani

wpninde kendine has guzellikleri var ama

Uruloki

Uruloki

Üye
Kardeş şimdi birisi gelse 9-10 yazsa bile sen Sevmezsin çünkü sen Nokia AntiFan olmuşsun
1.5 sene oncede bana nokia fani diyorlardi yapacak bir sey yok yeni oldugun belli zaten ben dogrulari soyluyorum

wpninde kendine has guzellikleri var ama

Ne gibi bence tek artisi ki sense i tek gecerim modern arayuzu ki o bile degistrilemiyor yani tum firmalar ayni arayuzu kullanip ayni chipseti kullaniyorlar sonucta apple degilki bu sistem bir kac firma var yani cesitlilik olmak zorunda bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt