theposies
Üye
kardeşim sabrın varsa 920 beklemeye değer görünüyor[/
QUOTE]
can abim sende biliyorsun ki 4-5 aydir telefon alacagim diye dusunuyorum cok bekledim.
- - - Eklendi - - -
920 nin ustunlukleri nelerdir peki one x ve s3den
andreo 205 yetersiz bence bu telefona

o işlemci ve stabiliteye yeterli![]()

Wp store henuz tum ihtiyaclari karsilayacak kadar gelismedi. Eksik olarak uygulama konusunda sıkıntı yok ama oyun konusunda play store ve appstore ile arasinda cok fark var. Tabi wp icin ea games,gameloft gibi firmalarla anlasmalar yapildi wp8in lansmanindan sonra yil sonuna kadar yuksek kaliteli oyunlar cikicak. Onun disinda adreno 225gpu mali400 ayarinda bir grafik islemcisidir. Gpu olarak herhangi bir sıkıntı yasatmaz. Batarya performansi bu uc cihaz arasinda en iyisi olacak gibi gozukuyor ama testleri ve kullanici deneyimlerini gormek lazim. Ekran kalitesi olarak puremotion hd+ 1280x768 cozunurluk 335ppi piksel yogunluk piyasadaki en iddiali ekran olarak gozukuyor. Kamera,gps navigasyon-harita konusunda zaten anlatmaya gerek yok. Arti olarak nokianin wp platformundaki ayricaliklari lumia920 ye cok guzel ozellikler katiyor. Mesela ringtone maker,bluetooth file transfer,cinemagraph gibi nokiaya ozel uygulamalar da oldukca kullanisli. İnternet deneyimi olarak ie10 tarayici lumia900deki ie9'dan 4 kat daha fazla html5 ve 6kat fazla javascript destegiyle geliyor. Sosyal aglar konusunda zaten tescilli bir cihaz en basarili facebook,tweetter ve diger sosyal aglar entegrasyonuna sahip. Ama herseye ragmen gorup incelemeden kesin karar vermemelisin. İmkanin varsa bir teknoloji markette birebir inceleme yapmalisin. İcine sineni almalisin. Unutma dunyanin en ustun ozellikli telefonu da olsa eline aldiiginda icine sinmiyorsa kullanamazsin. Simdiden kolay gelsin kardesim.
saolasin ali abi senin yorumun benim icin onemli
kardeşim sabrın varsa 920 beklemeye değer görünüyor[/
QUOTE]
can abim sende biliyorsun ki 4-5 aydir telefon alacagim diye dusunuyorum cok bekledim.
- - - Eklendi - - -
920 nin ustunlukleri nelerdir peki one x ve s3den
Hocam 920 özellikle kamera, internet tarayıcısı , sosyal ağlar ve ekranı ile önde.Yani sadece market olarak geride kalıyor.Ben şuan Wp7.5'li bir cihazda kullanıyorum Android telefonumun yanında ve uygulama olarak çok özel uygulamalarla işin yoksa Wp'de her türlü uygulamayı bulabilirsin.Tabi bu oyun için şimdilik böyle değil.Bana 920 daha uygun ama ben elimde idare edecek cihazlar olduğundan 4 çekirdekli modeli bekliyorum.Bence sende 920 tercih edecek olsan bile çıktıktan sonra 2-3 ay daha idare et 4 çekirdekli modelleri gör gerek Nokia'dan gerek HTC'den.Olmadı hem daha ucuza 920 ya da başka modelleri alırsın.Heleki One X+ söylentileri dolaşırken bence biraz beklemek gerek One X alacakken![]()