hangi amiral ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ayrıcana şunu belirteyim daha önce yazdım uzun bir yazı tekrarlamıcam tegra 3 şu an en iyi SoC dir yoksa microsoft ve google kendi tabletlerinde kullanmazlardı bu çipi s4 filan da hikayedir ayrıca ben ikisini karşılaştırmasını win 8 üzerinde görmek istiyorum çünkü kernel olarak nvidia linux u desteklemiyor şu anlık ama yeni bir kernelle destekleycek bunu da hesaba katın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Gecmiyor yakin puan aliyor konuda bile var , bana ne ki isterse thd olsun 2.000 vericem bir de kasma gorucem oldu cigerim :zzz:

- - - Eklendi - - -

Yalan falan atmiyorum siz burda sacma sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

Telefoncumda inceledim. Bundan sonra isterseniz inanmayin anladim ki biseye koru korune baglaniyosunuz. Neyse ya yormuyorum kendimi.

- - - Eklendi - - -

Yalan falan atmiyorum siz burda sacma sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

Telefoncumda inceledim. Bundan sonra isterseniz inanmayin anladim ki biseye koru korune baglaniyosunuz. Neyse ya yormuyorum kendimi.

Sen bi kere düzgün konuşucaksın..
Kimsenin körü körüne bişeye bağlandığı da yok,ne android severim ne htc herkes de beni bilir bu forumda. Forum İstanbul teknosada htc adına çalışan arkadaşım var ve cihazlar güncellendiğinde haber verdi öyle gittim inceledim. 23 dakika bak dakka bile tuttum nette gezdim bir s2 kadar bile ısınmadı,fruit ninjada kasmanın k sini görmedim bi ara geçişlerde ufak bi 0.2 saniyelik falan bi takılma oldu bu kadar. S3 ü de inceledim one x den fazla ısındığına yemin etsem de inanmazsın şimdi. Onun dışında one x ten hiçbir artısı yok o ahım şahım tanıtılan özelliklerim hiçbiri düzgün çalışmıyormuş haberini okuduk burda. Tasarım bana göre rezalet hele arkası,plastik oyuncak gibi elimde kırılıcak diye çekindim. Tüm bunlara inanmıyıcaksın şimdi otur düşün kim körü körüne bağlanan ve her ne olursa olsun üslubuna dikkat et kimsenin yorumuna saçma deme hakkın yok!

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
adam sana
MrCommanDTr:
s3 sürekli 4 çekirdekte one x ihtiyaç
halinde sence hangisi yanar? Hangi
mağazada inceleme yapıyorsun merak ettim
ama seninki incelemeden çok karalama
kampanyası gibi.

dedi yalan atiyon demedi sende

matador03
Yalan falan atmiyorum siz burda sacma
sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

dedin bu psikolojiye mitomani deniyor benim alanima girdin dostum psikolojiyi benden sorcan

Matador03

Matador03

Üye
allah aşkına xda ya gir bak ne oluyor yakın puan aldığı hali alpha kernel beta bile değil yakın puan alan bu xda dakiler ise elden geçirmiş resmen farka boğuyor cihazı sonra diyorsun ki fruit ninja kasıyor ikisini bağla 1080p ye s3 e de yükle tegra driver aç shadowgun thd bak bakalım hangisi kasıyor o zaman anlarsın

Olmayan bişeyi niye yüklüyorsun üste çıkmak için pardon ?? Olağan durum şimdi ise şu ana bak kardeşim. S3 , One x'den 1 gömlek fazla ;) Ne zaman ki güncelleme gelecek(forumda konusu olan) o zaman one x hak ettiği yere yaklaşır. Ben one x i seviyorum sadece hakettiği yerde değil bunu da söyliyim . Kırdıysam herkesten de özür dilerim hakkınızı helal edin

Uruloki

Uruloki

Üye

Kimsenin körü körüne bişeye bağlandığı da yok,ne android severim ne htc herkes de beni bilir bu forumda. Forum İstanbul teknosada htc adına çalışan arkadaşım var ve cihazlar güncellendiğinde haber verdi öyle gittim inceledim. 23 dakika bak dakka bile tuttum nette gezdim bir s2 kadar bile ısınmadı,fruit ninjada kasmanın k sini görmedim bi ara geçişlerde ufak bi 0.2 saniyelik falan bi takılma oldu bu kadar. S3 ü de inceledim one x den fazla ısındığına yemin etsem de inanmazsın şimdi. Onun dışında one x ten hiçbir artısı yok o ahım şahım tanıtılan özelliklerim hiçbiri düzgün çalışmıyormuş haberini okuduk burda. Tasarım bana göre rezalet hele arkası,plastik oyuncak gibi elimde kırılıcak diye çekindim. Tüm bunlara inanmıyıcaksın şimdi otur düşün kim körü körüne bağlanan ve her ne olursa olsun üslubuna dikkat et kimsenin yorumuna saçma deme hakkın yok!

katılıyorum yabanı forumlar ve türk forumlarındada özelliklerin çalışmadığı cihazın çok kalitesiz olduğunu söyleyen tonla insan var

Matador03

Matador03

Üye

Var derim de ama boşver. Öyledir ben Samsung'u ya da başka birini savunmuyorum. Son yorumumda dedim one x hakettiği yerde değil adamlar yapmış ama geliştirilmeye ihtiyacı var. Hem yanılmıyorsam bu takılmalar 1. partilerde var genel anlamda yani 2. partilerde olmayabilir.

Yine de kusura bakmayın kırdıysam

- - - Eklendi - - -

katılıyorum yabanı forumlar ve türk forumlarındada özelliklerin çalışmadığı cihazın çok kalitesiz olduğunu söyleyen tonla insan var
one x e de tonla laf eden var :hmmm Ama dediğin doğru smart stay adam akıllı çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

adam sana
MrCommanDTr:
s3 sürekli 4 çekirdekte one x ihtiyaç
halinde sence hangisi yanar? Hangi
mağazada inceleme yapıyorsun merak ettim
ama seninki incelemeden çok karalama
kampanyası gibi.

dedi yalan atiyon demedi sende

matador03
Yalan falan atmiyorum siz burda sacma
sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

dedin bu psikolojiye mitomani deniyor benim alanima girdin dostum psikolojiyi benden sorcan

Saygı olmadıktan sonra psikolojinin gözünü seveyim :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye

Olmayan bişeyi niye yüklüyorsun üste çıkmak için pardon ?? Olağan durum şimdi ise şu ana bak kardeşim. S3 , One x'den 1 gömlek fazla ;) Ne zaman ki güncelleme gelecek(forumda konusu olan) o zaman one x hak ettiği yere yaklaşır. Ben one x i seviyorum sadece hakettiği yerde değil bunu da söyliyim . Kırdıysam herkesten de özür dilerim hakkınızı helal edin

chainfire diyeyim öyle anla dicemde chainfire yaptığı işte grafikleri kapatık oyun oynamkya neyse

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Hacı bak şansını zorlama . Seni çoktandır biliyorum çok saygısızsın ve konuşma tarzın iyi değil. 3. uyarıyı alıp uzaklaşırsın.

- - - Eklendi - - -

Chainfire'ı one x için mi söyledin anlayamadım

benim mod arkadasim olmadigi icin banlanabilirim ama bu senin salliyor olmani degistirmez

Uruloki

Uruloki

Üye

Hacı bak şansını zorlama . Seni çoktandır biliyorum çok saygısızsın ve konuşma tarzın iyi değil. 3. uyarıyı alıp uzaklaşırsın.

- - - Eklendi - - -

Chainfire'ı one x için mi söyledin anlayamadım

S3 için söyledim tabi ki thd grafikleri yemez başka türlü

Matador03

Matador03

Üye
benim mod arkadasim olmadigi icin banlanabilirim ama bu senin salliyor olmani degistirmez

Tamam sensin kardeşim. Ama şunu söyliyim sen burada daha fazla barınamayacaksın emin ol. Salladığım noktaları da özelde anlat cevabını vereyim çok istiyorsan.

- - - Eklendi - - -

S3 için söyledim tabi ki thd grafikleri yemez başka türlü

Denemedim. Thd Shadowgun'a baktım sadece bayraklar hareketli bu mudur thd farkı :zzz: thd fruit ninjanın zaten hiçbir farkı yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu arada android cihazını stabil kullanmak isteyen herkes kernel yükler rom root yapar bunu s3 alan da yapacak.

Matador03

Matador03

Üye
bu arada android cihazını stabil kullanmak isteyen herkes kernel yükler rom root yapar bunu s3 alan da yapacak.

yapmayacak demedim. Ama en iyi karşılaştırma orjinal olan. Yoksa hiçbirşey anlaşılmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dh de vardı karşılaştırma bakabilirsin.

Uruloki

Uruloki

Üye

Tamam sensin kardeşim. Ama şunu söyliyim sen burada daha fazla barınamayacaksın emin ol. Salladığım noktaları da özelde anlat cevabını vereyim çok istiyorsan

- - - Eklendi - - -

Denemedim. Thd Shadowgun'a baktım sadece bayraklar hareketli bu mudur thd farkı :zzz: thd fruit ninjanın zaten hiçbir farkı yok

sallanan bayraklar mı su efekteleri gölgeler havada uçuşan tozlar ayrı fizik motoru özel piksel render olayı daha ne anlatayım doğru dürüst kullanıldığı zaman tek çekirdek çalışabilme özelliği seni bence tegra 3 sayfasına almak lazım ne özellikler var o azman anlarsın

Matador03

Matador03

Üye
elektro burda olayi cozmustu :)

Ben de açıkladım ama millet kendince yorum yapıp ego tatmini yaptığı için sustum ne anlıyorsan o senle mi uğraşacam ;)

- - - Eklendi - - -

sallanan bayraklar mı su efekteleri gölgeler havada uçuşan tozlar ayrı fizik motoru özel piksel render olayı daha ne anlatayım doğru dürüst kullanıldığı zaman tek çekirdek çalışabilme özelliği seni bence tegra 3 sayfasına almak lazım ne özellikler var o azman anlarsın

inceledim ama o uçuşan tozlar filan göremedim açıkçası. Şu dead ile başlayan bir oyun var yeni çıkacak bugün androide o oyunda baya fark var ama takdir ettim

Uruloki

Uruloki

Üye
uçuşan tozları göremedim deme matador dh daki videoda bile belli oluyor yapma lütfen ayrıca şurdak videoyu izleyin bence

Matador03

Matador03

Üye
Dikkatli bakmamışımdır belki ama gördüğümü hatırlamıyorum :hmmm tekrar bakarım

- - - Eklendi - - -

diyorum ya tegra kullanılsa çok çok iyi yere gelir

Uruloki

Uruloki

Üye
Dikkatli bakmamışımdır belki ama gördüğümü hatırlamıyorum :hmmm tekrar bakarım

- - - Eklendi - - -

diyorum ya tegra kullanılsa çok çok iyi yere gelir

bak bende şunu ekleyeyim htc kullanamıyor tegra yı yoksa yeni yeni kendine geliyor one x güncellemelerle zaten 4.1 ve tegra nın linux kerneli ile çok daha ileri seviyeye çıkar one x

Üst Alt