hangi amiral ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tasarımı vs ne kadar iyi olabilirse olsun. Ben bataryasını çıkaramadığım telefon almam. + one x şarzı az gidiyor şarz benim için önemli
Zamanında bende çok düşündüm galaxy s3 - one x arasında 2gün önce s3ümü aldım beyaz renk şimdi mutluyum :D sanada s3 öneririm. Tabi karar senin kararın

şarjı idare ediyor one x'in. ayrıca bataryayı çıkarıp yedek batarya taşımak yerine şarj cihazınıda taşıyabilirsin.

Elektr0

Elektr0

Üye

kamera, ekran, gpu gibi yönlerden üstün. tasarımıda daha iyi. bu benim fikrim yani.

GPU da üstün degil hatta eski bir GPu kullanılmakta diye biliyorum.. Mali 400MP daha iyi ama Nvidıa'nın tegrazone gibi bir + sı var Gpu eskide olsa oyunlar bol bol ve sorunsuzca çıkıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one x in gpusu daha iyi olması lazım. S3 ki eski değil mi :hmmm

Matador03

Matador03

Üye

telefon: yakında 4s
yorumda: S3 :naughty::d: :ehe

Pardon da bu seni ilgilendirir mi ? ;) One x i gordugumde istiyordum kullaninca sogudum avatari degistirmeye usendigim icin boyle , 4s i istiyorum fakat bugun aklim s3 e kaydi. Bir daha da sacma sapan yorum yapma benim cevaplarima.

- - - Eklendi - - -

one x in gpusu daha iyi olması lazım. S3 ki eski değil mi :hmmm

Mali 400 un yenilenmis hali oc lu filan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Pardon da bu seni ilgilendirir mi ? ;) One x i gordugumde istiyordum kullaninca sogudum avatari degistirmeye usendigim icin boyle , 4s i istiyorum fakat bugun aklim s3 e kaydi. Bir daha da sacma sapan yorum yapma benim cevaplarima.

- - - Eklendi - - -

Mali 400 un yenilenmis hali oc lu filan

eski gpu yu oc edip yedirdiler millete. Ayrıca biraz sakin olursak iyi olur,hakaret etmeyelim.

Matador03

Matador03

Üye

eski gpu yu oc edip yedirdiler millete. Ayrıca biraz sakin olursak iyi olur,hakaret etmeyelim.

İkidir gereksiz.alinti yapiyor susuyorum ama yetti artik.

Oyle de denilebilir ama demek ki gucluymus ki eski gpuyu kullanmislar performans ortada sonicta

Elektr0

Elektr0

Üye

1.si Bu beni ilgilendirmez ama sana bununla ilgili soruda soradım cevapta istemedim.
2.si Forum gibi herkese açık bir yerdesin kötü bir şey de demedigim halde neden bir insan böylesine sinir dolu ve aşşalarcasına yorum yapar bilemem
3.sü Özür dilerim yaa yalnışlık yaptık ...
:locked:

Matador03

Matador03

Üye
herkes atıyo sen fırlatıyon ya

Elime alip kullandim diyorum bilader almiyo kafa !?

- - - Eklendi - - -

1.si Bu beni ilgilendirmez ama sana bununla ilgili soruda soradım cevapta istemedim.
2.si Forum gibi herkese açık bir yerdesin kötü bir şey de demedigim halde neden bir insan böylesine sinir dolu ve aşşalarcasına yorum yapar bilemem
3.sü Özür dilerim yaa yalnışlık yaptık ...
:locked:

Cunku 2 oldu yaptigin.

Elektr0

Elektr0

Üye
Cunku 2 oldu yaptigin.
sen buralarda bu şekilde gezme sana kötü bir şey yapmadım ve konuyuda dagıtmadım ... benim gibi davranmayıp kaptıran çıkarsa çok şaşırabilirsin... dikkatli ol

Matador03

Matador03

Üye
sen buralarda bu şekilde gezme sana kötü bir şey yapmadım ve konuyuda dagıtmadım ... benim gibi davranmayıp kaptıran çıkarsa çok şaşırabilirsin... dikkatli ol

Dikkat et o tehditleri yedirirler sana.

Elektr0

Elektr0

Üye

Dikkat et o tehditleri yedirirler sana.

bak işte ya arkadaş ben sana tehdit mi ettim şimdi özür bile diledim illa ki neden uzatasın geliyor diyorum ki benim gibi özür dilemeyen olabilir diyorum anlatabildim mi ? tehdit nereden çıktı illa ki dövüş mü istiyorsun sen anlamadım iyice kafam karıştı şuan ... diyorum ki benim gibi özür dilemeyen biri de olabilir diyorum böle dikleşmeyle olmuyor bu işler...???

Matador03

Matador03

Üye

bak işte ya arkadaş ben sana tehdit mi ettim şimdi özür bile diledim illa ki neden uzatasın geliyor diyorum ki benim gibi özür dilemeyen olabilir diyorum anlatabildim mi ? tehdit nereden çıktı illa ki dövüş mü istiyorsun sen anlamadım iyice kafam karıştı şuan ... diyorum ki benim gibi özür dilemeyen biri de olabilir diyorum böle dikleşmeyle olmuyor bu işler...???

Tamam.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
tartışmaya gerek yok herkes özgürce yorumunu yapsın

kagankao

kagankao

Üye
S3 aldm hic pisman degilim herkes elestiriyor ama bn tasarimini cok begendim ozellikle beyazi ayri bir guzel htc de batarya ve hafiza konusu cok skntili kart yuvasi ble yok iyi telefon ama galaxy s3 daha iyi hemde daha gucunu gostermemisken

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
S3 aldm hic pisman degilim herkes elestiriyor ama bn tasarimini cok begendim ozellikle beyazi ayri bir guzel htc de batarya ve hafiza konusu cok skntili kart yuvasi ble yok iyi telefon ama galaxy s3 daha iyi hemde daha gucunu gostermemisken

uyesbi girişi var hğardaş

Uruloki

Uruloki

Üye
one x diyorum s3 den çok daha iyi bence s3 un su an için üstün yanı yok

Üst Alt