Handyshell 2.0 ve 2.01 bir türlü açılmıyor tele kuruyorum handy dosyasına açıyorum program üzerine tıkladığımda açılmıyor imzalamama rağmen . Kullandığım telefon i8910 hd omnia sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden çok tşk ederim program çok güzel kalıcı olması için yardım edin
Handyshell 2.0 ve 2.01 bir türlü açılmıyor tele kuruyorum handy dosyasına açıyorum program üzerine tıkladığımda açılmıyor imzalamama rağmen . Kullandığım telefon i8910 hd omnia sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden çok tşk ederim program çok güzel kalıcı olması için yardım edin
Arkadaslar,v10.0.046 sürümlü N82 im var, proyu sorunsuz bir şekilde kurdum, hatta bulduğum bütün forumlardaki handy shell leri denedim. Ama her defasında belli bir süre sonra "küp" e bastığımda pronun ekranı donuyor. yakında çıldırıp telefonu kırıcam. Telefonum hacklidir arkadaslar siz sormadan söyleyeyim, ayrıca versiyon güncelle demeyin sakın onu yapmam. Yani başka bir çözüm bulmam lazım allah rızası için.
Program değilde, ***** dosyasını imzalayamıyorum aslında. Yanlış yazdığım için üzgünüm, ilgin için teşekkürler. Cevabını bekliyorum. 1. programın ***** programında problem yaşıyorum.
anlıyorum .. 2.c rack dosyası imzasız olduğu için sertifika istiyor ... sertifikanız varsa imzalayabilirsiniz , var ve imzalamada mı sorun yaşıyorsunuz ?
anlıyorum .. 2.c rack dosyası imzasız olduğu için sertifika istiyor ... sertifikanız varsa imzalayabilirsiniz , var ve imzalamada mı sorun yaşıyorsunuz ?
Ben yükledim, ancak can sıkıcı 1-2 durum var. 1.si N86 hacked v3.0 telefonumda menü tuşuna basıp çıkış yapınca Handy Shell ekranı değil de Bekleme ekranı geliyor. 2.si aramalarda hoparlör tuşu çıkmıyor, sesi dışarı veremiyorsun. Kırmızıya basınca aramayı sonlandırıyor. Daha önce menü - tuşuna basıp çıkış deyince handy shell ekranına geçiyordu?