5800 var ilk önce 2.1 i yükledim ***** dosyasıyla beraber signed yapıp ama program açılmıyor... bu sefer onu silip 2.0 versiyonu yükledim crackle beraber signedledikten sonra... Bu seferde açarken özeellik desteklenmiyor hatası alıyorum... Galiba 5800 için uyumlu değil bu versionu...
kardeşim ellerine kollarına saglık.ben bayadır 7 senedir maxicep üyesiyim ve telefonuma en yakışan uygulama bu oldu sanki yeni telefon almış gibi hissettim kendimi bi an.ellerine saglık.harikasın kardeş ve dahada fazla uygulama istiyoruz SENDEN....teşekkür ederim....
kardeşim ellerine kollarına saglık.ben bayadır 7 senedir maxicep üyesiyim ve telefonuma en yakışan uygulama bu oldu sanki yeni telefon almış gibi hissettim kendimi bi an.ellerine saglık.harikasın kardeş ve dahada fazla uygulama istiyoruz SENDEN....teşekkür ederim....
Selam Arkadaşlar.
Telefonum e71,hack falan yapılmadı,son sürüm.
Programı indirdim,kurdum. Çok beğendim. Maalesef verilen kod çalışmadı, dosyası sertifika hatası verdi. Araştırdım ve dosyayı sertifikalamayı başardım,bu sefer güvenilmeyen sağlayıcı hatası aldım. Forumumuzda arama yaparak birinin bu sorunu çözdüğünü gördüm. Olayı çok kötü anlatmıştı,anladığım kadarıyla uyguladım ve dosyasını yüklemeyi başardım. Maalesef işe yaramadı,hala trial 14 gün gözüküyor. Uygulama yöneticisinden çevrimiçi sertifika kontrolünü kapalı falan o ayarların hepsini yaptım. Hayırsefer bir arkadaş bana yardım ederse çok sevirinim,bilgisayarla aram iyidir,çabuk anlarım