Handler UI Konuları Silinsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'h716043'

'h716043'

Üye
avea da ücretsiz girdiğin bi site varmı sen onu söyle kendi sitesi de olur

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
adı üstünde açık sen o açığı kullanıyorsun şuanda nasıl site hackliyorlar bi açık var oradan saldırıyorlar aynı mantık öyle düşün

'h716043'

'h716043'

Üye
yuh burdan mi yazayım

Kdr05

Kdr05

Üye

Ozaman turkcell ve vodafone deki gibi yapın sizde

İlyas abi sen beni anlamadın. Ben birşey istemiyorum. Ben avea , vodafone , turkcell için opera mininin java ve symbian versiyonlarını mod yaptım , kullandım , kullanıyorum(tabi şu an itibariyle avea hariç) . Benim demek istediğim bu açığı kapatmak sonuçta operatörlerin elinde. Tekrar örnek vereyim ; Avea.

'h716043'

'h716043'

Üye
bende sana opera nin elinde diyorum

SHS

SHS

Üye
arkadaşlar konu maxicep'i uyarmak için açılmış.. yasak olduğunu biliyorsunuz hala yardım istiyonuz, ayar istiyonuz bu nasıl iştir yahu..

• Beğen
Tepkiler: alesca
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu konuya son nokta koyulmuş ve bir karar alınmıştır lütfen konuyu dağıtmayalım geçmiş geçmişte kalmıştır önümüze bakalım temiz tutalım herşey site içindir unutmayalım ve burdan yardım isteğinde bulunmayalım. pm den devam edin lütfen gerginlik yeratmadan mümkünse, keyifli forumlar.

'h716043'

'h716043'

Üye
neyse sonra konuşuruz bunu konu dağıldı galiba

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben de diyorum ki operatörlerin elinde. Ben bunu çıkardım. Belki de yanlış biliyorum.

kardeşim kimin elindeyse elinde sen bunu kullandın mı ? Kullandın. Eğer bedava olsaydı operatörler neden internet paketi yapsın hiç düşündün mü ? Sen yine suçu kendin de değil operatör de opera da hatta bende ara

'h716043'

'h716043'

Üye
kardeşim kimin elindeyse elinde sen bunu kullandın mı ? Kullandın. Eğer bedava olsaydı operatörler neden internet paketi yapsın hiç düşündün mü ? Sen yine suçu kendin de değil operatör de opera da hatta bende ara

Uyarın için teşekkürler

Kdr05

Kdr05

Üye
Arkadaşlar bu konuya son nokta koyulmuş ve bir karar alınmıştır lütfen konuyu dağıtmayalım geçmiş geçmişte kalmıştır önümüze bakalım temiz tutalım herşey site içindir unutmayalım ve burdan yardım isteğinde bulunmayalım. pm den devam edin lütfen gerginlik yeratmadan mümkünse, keyifli forumlar.

Bir yardım falan istemedim ve yardımda bulunmadım da. Sadece biraz bu konu hakkında tartıştık. Sadece bu. Bazı arkadaşlar yardım istemekle vs. konuyu fazla abartıyorlar ve çarpıtıyorlar. Yine de uyarı için sağol.
:oke:

İyi Forumlar !

'h716043'

'h716043'

Üye

Senin uyarın içinde teşekkürler

furkan5800

furkan5800

Üye
konuyu fazla uzatmasak ben neyin ne olduğunu vede kimlerin vede bahsettigin o sitedekilerin kimler olduğunu vede o kişilerin halen bunu kullandığını vede android için kullandılarini vede vpn kullandıklarını vede başka nelerin kullandıklarını biliyorum operaya gelince sırf bilal yüzünden paylaştım ben kendisine durumu açıkladım ama bana inanmadi hatta ağır laflar etti tamam kabul bu işleri furkan başlattı ama bende furkan dan hiç ama hiç bilgi almadım hatta verdim bile

O yüzden fazla uzatmayalım derim sana orda teşekkür de ettim fazla uzamasın konu

:locked:
bu furkan ben değilim değilmi ben hiç birşey yapmadım yav sadece kullanıcıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt