Handler UI Konuları Silinsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
Handler UI Konuları Silinsin
Arkadaşlar sitenizde uzun zamandır üyeyim yalnız aktif biri değilim. Beni içinizde tanıyan çok az.. Diyeceğim şudur ki handler ui programlarını siteden kaldırılmalı neden mi ? Illegal olduğu için bi sitenin başına gelen olayı size şöyle gösterebilirim. Google'ye "Handler UI Bölümü Kapatıldı !" yazıp neler olduğuna bakabilirsiniz.

Iyi günler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Ozan

Ozan

Admin
Geçtiğimiz günlerde aldığımız kararla handler konularının zaten yasak oldugu tüm yöneticilere bildirildi ve handler konuları kaldırılmıstı.

Yine de uyarınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Tuba

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
bende teşekkür ederim ilginiz için

Iyi Forumlar..

'h716043'

'h716043'

Üye
:tşk:

furkan5800

furkan5800

Üye
İyide handler yasak değil handler sadece program mühim olan ayrları tabi bu benim fikrim....

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
program olmasın ayar olsun ayarı nereye yazacaksın ? Ayarın olmaması daha mantıklı ama üyelerden biri yanlışlıkla ayar yazdı programın altına o zaman ne olacak ?

'h716043'

'h716043'

Üye
o zaman beles olacak

HaqperesT

HaqperesT

Üye
handler olmasın kabul ancak net fiyatları düşsün hak veririm

'h716043'

'h716043'

Üye
inşallah

SHS

SHS

Üye
handler ile ilgili yardım konularının da kapatılması gerekmiyor mu?

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
'h716043'

'h716043'

Üye
konuyu fazla uzatmasak ben neyin ne olduğunu vede kimlerin vede bahsettigin o sitedekilerin kimler olduğunu vede o kişilerin halen bunu kullandığını vede android için kullandılarini vede vpn kullandıklarını vede başka nelerin kullandıklarını biliyorum operaya gelince sırf bilal yüzünden paylaştım ben kendisine durumu açıkladım ama bana inanmadi hatta ağır laflar etti tamam kabul bu işleri furkan başlattı ama bende furkan dan hiç ama hiç bilgi almadım hatta verdim bile

O yüzden fazla uzatmayalım derim sana orda teşekkür de ettim fazla uzamasın konu

:locked:

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
ben o konuları bilmiyorum senin adını bile bilmiyorum ben diyorum ki maxicep gibi site de bu paylaşım ayıp bunu üyeye demiyorum siteye diyorum görevliye diyorum ki sitenin adı kötü çıkmasın gsm operatörleri önünde anladın ?

'h716043'

'h716043'

Üye
ben anladım vede yasaklandiktan sonra paylaşım yapmıyorum olanlar ise eski konular vede bu işlerin nasıl olduğunu da biliyorum ki o yüzden kullanıyorum ayrıca uyarın için teşekkürler
Ama ben yine kullanacağım cepnet kullandım çok ağır aylık 1gb aldım 2 günde bitti 8 gb ise pahalı elimde bu kaldı mecburen onu kullanıyorum
Yinede uyarın için vede bizleri düşündüğün için teşekkürler

Son olarak bunu kullanıyorum ama haram olduğunu da biliyorum ama mecburum

Uyarın için teşekkürler

Sana iyi forumlar

Kdr05

Kdr05

Üye
İlyas abi böyle bi ceza mümkün olabilir mi ? Büyük ihtimalle bu açığın farkındalar ve sonuçta bu açığı kapatabilirler. Örneğin aveanın kapattığı gibi.

'h716043'

'h716043'

Üye
avea proxy i kapattı hatta 3 operatörde kapattı ama 2 si açık avea bugün kapattı bende avea yok denemedim daha ama oda bulunur handler konusuna gelince onu anca opera kapatır aynı bolt taki gibi yoksa operatörler KAPATAMAZLAR

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
avea proxy i kapattı hatta 3 operatörde kapattı ama 2 si açık avea bugün kapattı bende avea yok denemedim daha ama oda bulunur handler konusuna gelince onu anca opera kapatır aynı bolt taki gibi yoksa operatörler KAPATAMAZLAR

bu konuda haklısın bak.

Cezaya gelince tabi yazacak illagal işlem yapıyorsun

Kdr05

Kdr05

Üye

Ama bu opera miniyi handler veya mod bi şekilde ücretsiz kullanabilmemiz için hattımız üzerinden ücretsiz girebileceğimiz bir site olması lazım. Bu konuda teknik bilgilerim yok ama Şöyle söyleyeyim bu sitenin de buna izin vermesi gerekir. Mesela aveada wap.garanti.com daha önce bununla oluyordu ama şu an hiçbir şekilde olmuyor. Bunu da yapan avea değil mi sonuçta ?

Mert045

Mert045

Üye
wap.garanti hala ücretsiz biraz önce denedim.ama handler kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt