Hiç bir şey indirimiyor bilen yokmu sadece facebooktan video indiriyor bende
iyavuzoz Üye kayahan14' Alıntı: Hiç bir şey indirimiyor bilen yokmu Genişletmek için tıkla ... sadece facebooktan video indiriyor bende
kayahan14' Alıntı: Hiç bir şey indirimiyor bilen yokmu Genişletmek için tıkla ... sadece facebooktan video indiriyor bende
ismail Üye vey be hande bu kadar sefil durumamı düştü - - - Eklendi - - - eskiden 2 gb indirirdi İlyas Abi
yokmu_varmı Üye İsmail' Alıntı: vey be hande bu kadar sefil durumamı düştü - - - Eklendi - - - eskiden 2 gb indirirdi İlyas Abi Genişletmek için tıkla ... Kendisini çok yakından tanıyorum şu an beraberiz işteyız yani
İsmail' Alıntı: vey be hande bu kadar sefil durumamı düştü - - - Eklendi - - - eskiden 2 gb indirirdi İlyas Abi Genişletmek için tıkla ... Kendisini çok yakından tanıyorum şu an beraberiz işteyız yani
ismail Üye yokmu_varmı' Alıntı: Kendisini çok yakından tanıyorum şu an beraberiz işteyız yani Genişletmek için tıkla ... Beni hatırlıcağını sanmıyorum ama sen gene de zahmet olmazsa bi selam ediver
yokmu_varmı' Alıntı: Kendisini çok yakından tanıyorum şu an beraberiz işteyız yani Genişletmek için tıkla ... Beni hatırlıcağını sanmıyorum ama sen gene de zahmet olmazsa bi selam ediver