Hamsik: "PSG'yi beğeniyorum ama..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hamsik: "PSG'yi beğeniyorum ama..."
Napoli'nin başarılı orta saha oyuncusu Marek Hamsik, hakkında çıkan Paris Saint-Germain iddialarını yalanladı.

Katarlı bir yatırımcının satın aldığı ve yaptığı transferlerle dikkat çeken PSG'nin son hedefinin, Serie A'ya damgasını vuran Hamsik olduğu iddia ediliyordu.

TF1'e konuşan 24 yaşındaki oyuncu, Tek söyleyebileceğim şey, bu kulübe saygı duyduğum. Yeni bir sahipleri olduğunu biliyorum ve son yapılan transferlerle gerçekten iyi bir potansiyelleri var. Leonardo çok saygı duyulan bir kişi. Ancelotti ile de iyi bir iş başardılar. Bu durum onların arzusunu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Yine de şu an için Fransa'ya transferinin mümkün olmadığını belirten Hamsik, "Ancak kişisel olarak benimle herhangi bir temasları olmadı. Şu an için Napoli'deki performansıma konsantre oluyorum. Geleceğimi düşünmüyorum. Henüz bir yıllık daha kontratım var ve burada mutluyum. Her maçta harika bir enerji oluyor. Tüm taraftarlar arkamızda; her yaştan taraftarlar." dedi.

2007 yılında Brescia'dan transfer edilen Hamsik'in ismi geçtiğimiz yaz sık sık Milan ile anılmıştı. kaynak : goal

yakup_281

yakup_281

Üye
napolimi bırakıp bi yere gidemez

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok kaliteli bir oyuncu ...
PSG de ne işi var yahu . Çok daha kaliteli ekipler de oynamalı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...