Avrupa'nın transfer borsası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa'nın transfer borsası
Zlatan İbrahimovic
Sezon başında Barcelona'ya büyük umutlarla transfer olan İbrahimoviç ligde 16 gol atabildi. David Villa'nın Barcelona'ya transfer olmasıyla forma şansı iyice azalan İbrahimovic ile Chelsea ve Manchester City ilgileniyor.






Fernando Torres
Geçtiğimiz sezon ligde ilk 20 maçta 18 gol atarak sezona mükemmel bir giriş yapan Torres şanssız bir sakatlığın ardından sezonun geri kalan kısmında formasından uzak kaldı. Ekonomik krizle boğuşan Liverpool Torres için Chelsea'nin teklifini bekliyor.








Gianluigi Buffon
Juventus'la 2013 sonuna kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Buffon'un önümüzdeki sezon adresi İngiltere olacak gibi gözüküyor. Bir çok İngiliz takımının kadrosunda görmek istediği yıldız kaleci için en güçlü aday Manchester City.








Klaas Jan Huntelaar
Real Madrid'den Milan'a transfer olduktan sonra San Siro'da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Huntelaar ile Tottenham ve Manchester United ilgileniyor.








Joe Cole
Sözleşmesi bu yaz sona eren yıldız oyuncuyla Chelsea yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyor, bu yüzden onu önümüzdeki sezon muhtemelen Ada'nın diğer kulüplerinden birinde izleyeceğiz.




Alexandre Pato
Milan'daki üçüncü sezonunda sakatlıklarla mücadele eden ve yalnızca 23 maçta forma giyebilen genç yıldızı Carlo Ancelotti seneye takımında görmek istiyor.






Marek Hamsik
Geçtiğimiz sezonun başında Chelsea ve Manchester United'ın kadrosuna katmak istediği ancak kulübünün bırakmadığı Slovak futbolcuyu Napoli'nin elinde tutması bu sefer zor görünüyor.






Mario Bolatelli
Taraftarlarla arası bir türlü barışmayan, sürekli ırkçı tezahüratlara maruz kalan ve Milan hayranlığı bilinen siyahi futbolcu seneye hayranı olduğu kulüpte futbol oynayabilir.






Steven Gerrard
Adı Liverpool'la özdeşleşen "büyük kaptan" takımını içerisinde bulunduğu ekonomik krizden kurtarmak için büyük bir kaynak, Real Madrid ve Chelsea gibi takımlar da bu parayı vermeye çoktan hazır.








Giampaolo Pazzini
Attığı 19 golle Sampdoria'nın Şampiyonlar Ligi bileti almasında çok önemli katkısı olan İtalyan forvet, teknik direktörü Gigi Del Neri'nin izini takip ederek Juventus'a gidebilir, Juventus'un bu transferdeki rakibi ise Arsenal.






Sergio Kun Aguero
Atletico'nun Avrupa Ligi'ni kazanmasında en büyük pay sahiplerinden olan Maradona'nın damadı seneye Şampionlar Ligi'nde forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.


Edin Dzeko
Bundesliga'da Werder formasıyla son iki sezonda oynadığı 94 maçta 57 gol atan Boşnak yıldızın seneye Milan forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.



Luis Suarez
Ligde Ajax formasıyla attığı 35 golün ardından Dünya Kupası'nda da Uruguay formasıyla yıldızlaşan Suarez önümüzdeki sezon İngiltere Premier Ligi'nde oynamak istediğini açıkça ifade etti. Uruguay'lı futbolcuyla Arsenal'in yakından ilgilendiği biliniyor.






Cesc Fabregas
Barcelona altyapısında yetiştikten sonra arka kapıdan Arsenal'e kaçan Fabregas yeniden Barcelona forması giyeceği günleri iple çekiyor.




Hatem Ben Arfa
Henüz 23 yaşında olmasına rağmen Lyon'da yaşadığı 4 şampiyonluğun ardından bu sene şampiyonluk sevincini Marsilya'da yaşadı. Genç oyuncuyu seneye Old Trafford'da izleyebiliriz.




Karim Benzema
Real Madrid'de Higuain'in arkasında forma şansı bulamayan ve bu yüzden Domenech tarafından Dünya Kupası kadrosuna da çağrılmayan Benzema için Real defteri kapanmış gibi görünüyor. Onu daha önce Real'e kaptıran Mancester United Benzema hayaline geç de olsa kavuşmak istiyor.












Hamit Altıntop
Bayern Münih'le Şampiyonlar Ligi finali oynayan milli futbolcumuz için Tottenham ve Aston Villa devrede.












Craig Bellamy
Manchester City'de mutsuz olduğunu söyleyen yıldız oyuncuyu Tottenham teknik direktörü Redknapp takımında görmek istiyor.




Yaya Toure
Kolo Toure'yi kadrosunda bulunduran Manchester City iki kardeşi aynı forma altında buluşturmak için Barcelaona'ya servet ödemeye hazır.








Felipe Melo
Juventus'la geçirdiği kabus gibi bir sezonun ardından Brezilya'nın Dünya Kupası'ndan elenmesinde baş rolü oynayan Felipe Melo yeni bir başlangıça ihtiyaç duyuyor ve Wenger'in de onu takımında görmek istediği biliniyor.






Luis Fabiano
La Liga'nın tartışmasız en iyi forvetlerinden olan Fabiano Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla attığı gollerle kalitesini kanıtladı ve fiyatını artırdı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Tottenham'ın teknik direktörü Redknapp'ın transfer listesinin başında Fabiano var.










William Gallas
Arsenal'le sözleşmesi sona eren ve henüz sözleşme yenilemeyen Fransız oyuncu ile Roma, PSG ve Juventus yakından ilgileniyor.






Jesus Navas
Sevilla'da geçirdiği başarılı sezonun ardından Del Bosquet tarafından Dünya Kupası'nda forma şansı verilen İspanyol sağ kanat oyuncusu Liverpool'a yakın.






Franck Ribery
Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Bayern'le 5 yıllık yeni sözleşme imzalasa da, Fransız yıldızla Real Madrid arasındaki transfer dedikoduları bitmiyor.








David Luiz
Defansın her bölgesinde oynayabilen ve bu yıl Benfica'nın Portekiz Ligi şampiyonu olmasında kilit oyunculardan olan David Luiz için Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Chelsea gibi devler 30 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.








Nemanja Vidic
Bu yıl Alex Ferguson'la sorunlar yaşayan Sırp defans oyuncusu için Juventus ve Milan devrede.








James Milner
Aston Villa orta sahasında gösterdiği müthiş performansla Fabio Capello'dan Dünya Kupası biletini alan 24 yaşındaki oyuncu için Manchester City 20 milyon pound ödemeye hazır.








Lassana Diarra
Daha önce Ada'da Arsenal, Chelsea ve Portsmouth formalarıyla izlediğimiz Real Madrid'in deneyimli orta saha oyuncusu Manchester United'ın transfer gündeminde.







 

yarcan12

Üye
para onlarda :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt