Hamit Altıntop UEFA'nın manşetinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hamit Altıntop UEFA'nın manşetinde

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Braga ile yapacağı kritik maçın öncesinde milli oyuncu Hamit Altıntop’la yapılan röportaj, UEFA’nın manşetinde yer aldı.

Sezon başında Real Madrid’den transfer edilen Hamit, önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’ndeki tur atlama şanslarını değerlendiren oyuncu, "İlk üç maçta iyi futbol oynamamıza karşın ihtiyacımız olan puanları alamadık. Ama son iki maçta hem iyi oyunumuzu devam ettirdik hem de puanlar aldık. Şimdi avantajlı olarak Braga’ya gidiyoruz. Umarım iyi bir sonuç alarak bir sonraki tura geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

"TERİM'İN SİSTEMİNİ BİLİYORDUM"

Hocası Fatih Terim’le ilgili görüşlerini de bildiren 29 yaşındaki oyuncu, milli takımdan beri tanıdığı Terim’in çalışma sistemine alışkın olduğunu söyledi. "Terim’in sistemini biliyordum. Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamadım. Ama tabii ki futbolun dışında ayak uydurmanız gereken başka bir atmosfer var. Yeni bir ülkedesiniz nihayetinde” şeklinde konuşan oyuncu, “Türk olmama ve şehri de bilmeme rağmen burada yaşamak epey farklı” diye de ekledi.

Yaşı nedeniyle artık daha olgun futbol oynadığını da belirten Hamit, bu durumun futboldan daha fazla keyif almasını sağladığını da kaydetti.



 
onurca06

onurca06

Üye
Aldığın paranın hakkını ver hakkınıııı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
366
hikmet366
Kingmortall
Cevap
5
Görüntüleme
386
LeoFrankLy
Haydar
Cevap
5
Görüntüleme
385
DiaBLoS


Üst Alt