^Hamilton Güçleniyor^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Hamilton Güçleniyor^..
McLaren F1 CEO Martin Whitmarsh, şampiyona ilerledikçe Lewis Hamilton'un zihinsel olarak güçlendiğine inanıyor.

İngiliz pilot, Avrupa GP'de Pazar günü ikinci olmasının ardından sezonun bitimine 6 yarış kala lider koltuğunda oturuyor.

Sağlık sorunları nedeniyle neredeyse yarışamayacak duruma geldiğini söyleyen Hamilton, Valensiya'daki Avrupa GP'yi domine eden Massa'nın önünde 6 puanlık avantaja sahip.

Whitmarsh, Hamilton'un risk almadan ikinci konumda yer tutumasının İngiliz pilotun zihinsel olarak güçlendiğini göstediğini belirtti.

Whitmarsh: "Hepimizin bir şeyler öğrendiğimizi düşünüyorum. Lewis bir şeyler öğreniyor, zihinsel olarak güçleniyor"

"Bir şampiyonluk mücadelesi içinde yer almıştı ve şimdi bir başkasının içinde. Geçenkinde olduğu gibi bundan da bir şeyler öğreneceğine eminim"

"Lewis, zeki bir pilot, her yarışı kazanmaya adanmış biri ve her seansı en hızlı olarak tamamlamaktan hoşlanıyor. Ama onun, yaklaşımında kendine daha güvende ve daha rahat bir hale geldiğini, senenin sonunda dünya şampiyonluğunu kazanmada neyin hesaba katıldığını idrak ettiğini düşünüyorum."

Whitmarsh, Hamilton'un yarışamayacak olmasından dolayı hiç bir endişelerinin olmadığını söyledi ama pilotlarının nasıl bir durumda olacağından endişe duyduklarını kabul etti.

Whitmarsh: "O günle nasıl başa çıkacağını ile ilgili endişe duyduk ve şartlarla çok iyi bir şekilde başa çıktı"
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
618
Kingmortall
Kral 63
Cevap
0
Görüntüleme
693
Kral 63
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
550
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
455
tragedie


Üst Alt