hamburgerden çıkan şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Yaqız-

-Yaqız-

Üye
    Konu Sahibi
hamburgerden çıkan şey
Zevkle hamburgerini yiyordu. Koku rahatsız etmeye başladı. İçinden ne mi çıktı?
ABD'li öğrenci yediği hamburgerin içinde kondom çıktığı gerekçesiyle bir hamburger zincirini mahkemeye verdi. Hamburgeri ısırdığında ağzına bir kondom geldiği gerekçesiyle mahkemeye başvuran Miguel Hartless lokantanın sahibinden tazminat istiyor

ABD'nin Vermont şehrinde yaşayan Hartless, bu olaydan sonra mide bulantısı, psikolojik rahatsızlık ve rüyasında kabuslar gördüğünü söyledi.

Lokanta sahibini mahkemeye veren 24 yaşındaki öğrenci, "hamburgerden üçüncü ısırışımı alıyordum, burnuma çok tuhaf bir koku gelmeye başladı. Koku ekşi ve acıydı. Yine de hamburgeri yemeye devam ettim ve aniden bir kondom ağzıma geldi, plastiğin yarısı ağzımda yarısı da hala yediğim hamburgerin içindeydi. Mide buluntısıyla kusmaya başladım" dedi.

Öğrenci hamburgeri aldıktan sonra eve gittiğini ve olayın evde başına geldiğini söyledi. Bu olaydan üç hafta sonrada avukatı aracılığıyla lokanta sahibini mahkemeye verdi.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kondom dersen herkes anlamaz.Bari resim koyayım

zehircbbb

zehircbbb

Üye
ßiz cahaLmıyız :P Garip ya :D ßize oLsa aha beLese przr. ßuLdum dıe sevıNırız :P :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ne yani,şimdi senin hamburgerinde o dediğimiz şeyden çıksa ''Aha! beleşten kaput,Allah senden razı olsun usta bundan sonra burda yicem hamburger alana kaput promosyon mu
? ''dersin:)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Saka yaw :D ßnm tek merak ettgm kullanılmıs mı bıde ya :D eksı fLn :D kokusu garıpse kesın vanılyalıdır :D yada nanelı olması buyuk ıhtımall :D

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Saka yaw :D ßnm tek merak ettgm kullanılmıs mı bıde ya :D eksı fLn :D kokusu garıpse kesın vanılyalıdır :D yada nanelı olması buyuk ıhtımall :D

Abi anlattığın olaylara bak ya... :D Bize ne nanelisinden vanilyalısından elmalısından... :D

Revengeful

Emekli Yönetici
kendi koymuştur x)

haltie

haltie

Üye
hahahaha onu yiyenin çocuğu olmaz :aha:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Olursa da en az ikiz olur

haltie

haltie

Üye
:ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Nerden biLionuz beLki ucuNda deLik fLn vardır aßi ??? :ehe

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Oha Olm Yemek yicektik Yaaa :aha: :D :D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
ßosver Hem yemeden oNce ıcıne fLn bakarsn ısde Tedbr oLur :D

mazlum1790

mazlum1790

Üye
ABD bu herşey olur

zehircbbb

zehircbbb

Üye
NaLaka aßi sende be :D asıL ßızım uLkemızde oLursa sasırmıcan :D

komutan_maximus

Üye
kendi koymuştur tbi ya.
Eger öle bişey olsa eve kadar götürüp niye saklıyor? :D bari gidip bi çerçeveletseydi.
Eger başına böyle bi iş gelirse, o anda yapacaksın ne yapacaksan..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok acayip :box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt