Hamamm ... Bu Olayın Gerçekte Yaşandığı Hatta Gazetelerde Yayınlandığı Söylenmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Dalga Geçmeden Bakarsanız Şaşardım Zaten ...

bydoqan

bydoqan

Üye
güzel olay

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu devirde insan olmuş cin şeytan...Cin cinliğinden utanır olmuş,şeytan şeytanlığından.Ne korkarsınız o zararsız zavallılardan:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu devirde insan olmuş cin şeytan...Cin cinliğinden utanır olmuş,şeytan şeytanlığından.Ne korkarsınız o zararsız zavallılardan:)
süper yorum ya koptum:kop:
şimdi gelelim benim yorumuma
Arkadaşlar bu tür şeylerin bazıları gerçek bazılarıda uydurmasyondur.Geçekligini araştırmak istiyorsanız
google'a "parapiskoloji yada gerçek hayelet veya siz ne yazmak isterseniz fotografları" yazın ve inceleyin
Ben bir ara merak ettim ve hayaletlerin fotolarını araştırmıştım googledan buldugum fotolar inanılmazdı tabi bazıları fotomontoj ama kesinliği kanıtlanmış fotolarda vardı, bulup bakabilirsiniz.
Benden tavsiye bu olaylarla fazla haşırneşir olmayın.Birde bu araştırmayı gece yarısı yanlız başınıza yapmayın.Buzdolabı sesinden bile korkabilirsniz:pro:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yalan mı ama yanı,bu gune kadar hıc benı uzen aglatan canımı yakan bır cin görmedım:)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Höh Yani Ağlatması, Üzmesi, Canının Yakmasımı Gerek Enteresanlığa Bak
Nerden Çıktı Bu Düşünce ?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şöyle melek,söylemiş olduğum o cümle kendısınden bır öncekı cumlemle ve anılın yorumuyla baglantılı oldugu ıcın anlamsız gelebılır bı oku yukarıyı anlarsın belki.Ama okumana gerek yok acıklayayım yıne de,yanı ınsan insana cınden seytandan daha çok zarar verıyor anlatabıldım mı ?Daha da acıklayıcı cumleler kurayım mı?Hala o kadar enteresan gelıyor mu?;)

Atakan

Atakan

Üye
Komik :)

baranas

Üye
gerçekte böle bi adam varki

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle melek,söylemiş olduğum o cümle kendısınden bır öncekı cumlemle ve anılın yorumuyla baglantılı oldugu ıcın anlamsız gelebılır bı oku yukarıyı anlarsın belki.Ama okumana gerek yok acıklayayım yıne de,yanı ınsan insana cınden seytandan daha çok zarar verıyor anlatabıldım mı ?Daha da acıklayıcı cumleler kurayım mı?Hala o kadar enteresan gelıyor mu?;)

Hayır Beni Yanlış Anladın Ben Seni Anladım Sorunda Bu Zaten ...
yanı ınsan insana cınden seytandan daha çok zarar verıyor anlatabıldım mı ?
Benım Demek İstediğim De Bişey Yapmaz Cin
Sen Can Yakması Vs Vs Diyince Ondan Dedim Nerden Çıktı Bu Diye Oke Sorun Yok ;)

gerçekte böle bi adam varki
Bizde Böyle Bişey Yok Demiyoruz Ki ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1590661' Alıntı:
Yaw Enes Bu Durumda Gülme Bence Üç Harfliler (cin) Gerçekten Var :ss:ss
Cin'e zaten inanacaksınız deniliyor. Bunun olmadığına hala inanmayan varsa bilemem.

Cynical

Cynical

Üye
™ мγdяєaм;1593938' Alıntı:
Ellaam Kafayı Yicem Şimdi :ehe
İnanmıyoruz Demedim ki Yaw :)

Ellaam ne yahu Allah aşkına?

Atakan

Atakan

Üye
™ мγdяєaм;1590661' Alıntı:
Yaw Enes Bu Durumda Gülme Bence Üç Harfliler (cin) Gerçekten Var :ss:ss
Üç harfli mi?
Cin'i küçük harfle yazmanın amacı nedir?

Cynical

Cynical

Üye
™ мγdяєaм;1593980' Alıntı:
Ne Anlıyosun Bu Kelimeden Sayın Murat ?

Ben onun ne olduğunun farkındayım da umarım sen o tabirde Allah kelimesi olduğunun, ne sebeple olursa olsun o kelimenin eğilip bükülmesinin sakıncalı olduğunun farkındasındır. Ben uyarımı yapayım da üzerimden yükümlülük kalksın. Gerisini sen bilirsin...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Üç harfli mi?
Cin'i küçük harfle yazmanın amacı nedir?
Çünkü Görmezden Geliyorum Adını Ağzıma Almak İstemiyorum.
Amaa Almak Zorunda Kaldım Onun Yerine Üç Harfli Diyorum
3 Harften Oluduğu İçin ;)

Ben onun ne olduğunun farkındayım da umarım sen o tabirde Allah kelimesi olduğunun, ne sebeple olursa olsun o kelimenin eğilip bükülmesinin sakıncalı olduğunun farkındasındır. Ben uyarımı yapayım da üzerimden yükümlülük kalksın. Gerisini sen bilirsin...

Öncelıkle Teşekkürler Bende Biliyorum Haşa Eğilip Bükülmemesini ...
Sadece Araştır Bilen Biliyor Bu Kelimenin Bi Sözü Var.
Ne Anlamda Kullanıldığını.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
melek delirmek üzere az kaldı :ehe:ehe:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe:ehe relaxx ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt