süper yorum ya koptumBu devirde insan olmuş cin şeytan...Cin cinliğinden utanır olmuş,şeytan şeytanlığından.Ne korkarsınız o zararsız zavallılardan

Şöyle melek,söylemiş olduğum o cümle kendısınden bır öncekı cumlemle ve anılın yorumuyla baglantılı oldugu ıcın anlamsız gelebılır bı oku yukarıyı anlarsın belki.Ama okumana gerek yok acıklayayım yıne de,yanı ınsan insana cınden seytandan daha çok zarar verıyor anlatabıldım mı ?Daha da acıklayıcı cumleler kurayım mı?Hala o kadar enteresan gelıyor mu?![]()
Bizde Böyle Bişey Yok Demiyoruz Ki ?gerçekte böle bi adam varki
Cin'e zaten inanacaksınız deniliyor. Bunun olmadığına hala inanmayan varsa bilemem.™ мγdяєaм;1590661' Alıntı:Yaw Enes Bu Durumda Gülme Bence Üç Harfliler (cin) Gerçekten Vars
s
Cin'e zaten inanacaksınız deniliyor. Bunun olmadığına hala inanmayan varsa bilemem.

™ мγdяєaм;1593938' Alıntı:Ellaam Kafayı Yicem Şimdi
İnanmıyoruz Demedim ki Yaw![]()
Ne Anlıyosun Bu Kelimeden Sayın Murat ?Ellaam ?
Üç harfli mi?™ мγdяєaм;1590661' Alıntı:Yaw Enes Bu Durumda Gülme Bence Üç Harfliler (cin) Gerçekten Vars
s
™ мγdяєaм;1593980' Alıntı:Ne Anlıyosun Bu Kelimeden Sayın Murat ?
Çünkü Görmezden Geliyorum Adını Ağzıma Almak İstemiyorum.Üç harfli mi?
Cin'i küçük harfle yazmanın amacı nedir?
Ben onun ne olduğunun farkındayım da umarım sen o tabirde Allah kelimesi olduğunun, ne sebeple olursa olsun o kelimenin eğilip bükülmesinin sakıncalı olduğunun farkındasındır. Ben uyarımı yapayım da üzerimden yükümlülük kalksın. Gerisini sen bilirsin...
Sormaa Bu Kadar Soru Sorulur Mu İnsanaa Töğbestağfurullah Töbe Töbemelek delirmek üzere az kaldı![]()