Halitkirli (Halit abim) Albay olduuu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sehzade

Üye
abi hayrli olsun

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
halit abi ktlarm sni.hakkettn bnu.herkese yardm ettn.ondan ote cok yakin arkadasim gibi davrandin bana ve herkese. hersey icin sagol.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
akıllım bende albayım :D

haltie

haltie

Üye
akıllım bende albayım :D
albay olmak önemli değil yeğen albaylığı ayın üyesi olduğun doğum gününün olduğu ve dizide oynadığın ayda almaK :d::d::d::d: BEN NEYMİŞİM BE
halit abi ktlarm sni.hakkettn bnu.herkese yardm ettn.ondan ote cok yakin arkadasim gibi davrandin bana ve herkese. hersey icin sagol.

nedemek kardeşim herzamn sende çok iyi ve paylasımcı bi arkadassın sende albay olucaksındır:sarıl:

merty24

merty24

Üye
hayırlı olsun halit abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
albay olmak önemli değil yeğen albaylığı ayın üyesi olduğun doğum gününün olduğu ve dizide oynadığın ayda almaK :d::d::d::d: BEN NEYMİŞİM BE

nedemek kardeşim herzamn sende çok iyi ve paylasımcı bi arkadassın sende albay olucaksındır:sarıl:
:d::d::d: bende yeni evimize taşındığım ayda ayın üyesi olmuştum..senin gibi olamadık Halit..

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Abi su lise belasi bir bitse suan attigm toplam mesaj sayisi kadar konu acar,yararli paylasm acardm ama bu kadar oluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Abi su lise belasi bir bitse suan attigm toplam mesaj sayisi kadar konu acar,yararli paylasm acardm ama bu kadar oluyor
Tuncer canım lise bela değildir öyle düşünme o senin geleceğini belirliyor..geleceğin daha önemli her zaman burda paylaşım yapabilirsin ama her zaman vaktini geri getiremezsin..

haltie

haltie

Üye
:d::d::d: bende yeni evimize taşındığım ayda ayın üyesi olmuştum..senin gibi olamadık Halit..

:d::d::d::d: ben altın çağımı yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim liseyi alnının akıyla bitir iyi bi üniye gir zamnında olur sağlam rütbende olur nadir hocamız haklı:evet::sarıl:
Tuncer canım lise bela değildir öyle düşünme o senin geleceğini belirliyor..geleceğin daha önemli her zaman burda paylaşım yapabilirsin ama her zaman vaktini geri getiremezsin..

:oke::evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d::d: ben altın çağımı yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim liseyi alnının akıyla bitir iyi bi üniye gir zamnında olur sağlam rütbende olur nadir hocamız haklı:evet::sarıl:

:oke::evet:
ben bronz yaşadım anlaşılan..:d::d:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye

Abi orda bn karstrdm elim surctu bn yurt yerne liseyi yazmsm.haklsn tabiiki abi.hayirlisi ile bitirip gsl bir univrte kazanmak tek hayalim. okulumda tam istedigm bolumde.bilgisayar proglamlama yazilim,web tasarm grafikerlik.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet güzel bölüm..İnşallah istediğin olur...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit tebrik ederim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hadi hayirlisi darisi basimiza dielim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...