Halil idmanda kaptanla yumruklaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Halil idmanda kaptanla yumruklaştı
Bundesliga takımlarından Halil Altıntop'un formasını giydiği Eintracht Frankfurt antrenmanında olay çıktı









Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'ta Halil Altıntop'un, dünkü antrenmanda takım kaptanı Patrick Ochs ile kavga ettiği belirtildi.

"Frankfurter Neuer Presse" adlı gazetede yer alan haberde, antrenmanda Halil'in, Ochs'a faul yaptığı, Ochs'un da öfkelenerek Halil'in üzerine yürüdüğü ifade edildi. Antrenmanın son dakikasında Halil Altıntop rakip takımdaki Patrick Ochs'dan topu kapmak için yaptığı faul sonunda, aynı zamanda takım kaptanı olan Ochs milli futbolcuya saldırdı.

Halil'in de karşılık vermesi tartışmayı büyüttü. Her iki futbolcunun ağız dalaşı ve birbirlerini iteklemeleri sonunda araya giren takım arkadaşları Alex Meier tarafından önlendi. Olayı ekibiyle birlikte uzaktan takip eden teknik direktör Michael Skibbe'nin olaya karışmadığı görüldü.

Kısa bir tedavi yaptıran kaptan Ochs'un antrenmanı terkedip soyunma odasına gittiği kaydedildi. Halil Altıntop'un çok hırslı olmasının bu olayı ön plana çıkardığı bildirildi. Antrenmanı takip edenler, "Halil eski takımana karşı çok hıslı. Böyle oynarsa gol patlaması yapar. Halil antrenmanda verdiği bu pası maçta uygularsa Frankfurt'un gol sorunu biter" ifadelerini kullandılar.

Antrenmanda futbolcuların aşırı hırsları yanında fileleri çok kez havalandırmaları da takımın iyi bir durumda olduğunu gösterdi. Antrenmandaki futbolcuların çalışmalarından memnun olduğunu belirten Skibbe, "Böyle oynarsak üç puan bizim olur" dedi.

Öte yandan, Ochs'un, antrenmanda sakatlandığı ve sakatlığı nedeniyle yarın Schalke 04 deplasmanında oynanacak karşılaşmaya çıkamayacağı bildirildi

Bundesliga'da sezonun ikinci yarısında oynanan 8 maçta 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Eintracht Frankfurt'taki oyuncularda morallerin bozuk olduğu öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
505
RomeusTR
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
297
@Safak
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
395
Haydar
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
371
Kdr05


Üst Alt