haltie
Üye
Ben varım Hatta adminlerden Yardım isteyelim spor bölümüne TARAFSIZ saha isminde bir alt bölüm eklensin bu konu Başlıgı altında Milli takım ve bizim Konu işlensin Haklısın Konu dışı İçerik Olarak Bizim düşüncemizi Karşılamaz
Ben mi ılımlıyım?Aldığım bütün uyarılar spor bölümünden be abicim
Aynen benimde 2 uyarım var 5 er puandan 10 puan ediyor birde uyarı direk negativeden biride salihten
Halit şimdi bunu ben hiç düşünemedim sormazlarmı Kardeşim (bana) hep rakibe çift ayak dalıyorsun 10 ceza puanı almışşın hemde fair playdan dam vuruyorsun Halka bunu Nasıl açıklarım kardeşim
Ben alıştım Puanlarıma Yavsilmesinler 10 numara alexxxxxxx de souza
başlamışsınız hemensemih bence bir insan hem fanatik hemde tarafsız olabilir bu konuda sana katılamıycam maalesef ama levente'de şurda katılmıycam o dediğini her takımın taraftarı yapılıyor sadece fbye yapılan bir durum değil.dün ali mtopuzun hareketi kırmızı kart değil hakemler fenerbahçeye karşı diyordu ama bugün pfdk 2 maç ceza verdi topuza yoksa fenerbahçeye yönelik değil her taraftar yapıyor
Yani abicim şimdi R.Carlos Fenerbahçenin uluslararası başarısı yok Türkiye Kupasını bile alamıyorlar demiş gel de katılma yalan mı
Yani abicim şimdi R.Carlos Fenerbahçenin uluslararası başarısı yok Türkiye Kupasını bile alamıyorlar demiş gel de katılma yalan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?