Hala bu konular açılabiliyor vay be!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Hala bu konular açılabiliyor vay be!
İlyas abi ban yedi.
Birçok kişi uyarı aldı.
Daha bu handler işlerinden kaç kişinin daha hakkına gireceksiniz? Biz enayi miyiz net paketi alıyoruz? Biz afedersiniz eşşoleşşek miyizz bu konularla uğraşıyoruz artık?
Handler UI kullananlar TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKIna giriyorlar
Şimdi bunlar sitede barındırılmalı mı, barındırılmamalı mı onu düşünelim beyler bayanlar.
Ha bi de o 'yönetimce SöZDE yasak' konular 2 gün bile yukarıda kalabilirken, benim konum dakikalar içerisinde, %90 ihtimalle çöpe atılacaktır. Bu DUYARSIZ yönetim hiç merak etmesin, bu konuyu tekrar tekrar açarım!
Şimdi TÜM HANDLER UI KONULARINI ŞİKAYET EDECEĞİM. Bakalım sonuç ne olacak?

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen bir ara düşünüyordum handler yapmayı ama kulhakkı

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bir ara düşünüyordum handler yapmayı ama kulhakkı

Çok büyük bi günah. Helalleşmediğiniz sürece cennete ADIM ATAMAZSINIZ. BEN ŞAHSEN BU HANLERCİLERE HELAL ETMİYECEĞİM. BİZ PARA VERİYORUZ ONLAR VERMİYOR ZAM BİZE GELİYOR.

enessene52

enessene52

Üye
hand ne demek ya ?

Mücahit G

Mücahit G

Üye
İlyas abi ban yedi.
Birçok kişi uyarı aldı.
Daha bu handler işlerinden kaç kişinin daha hakkına gireceksiniz? Biz enayi miyiz net paketi alıyoruz? Biz afedersiniz eşşoleşşek miyizz bu konularla uğraşıyoruz artık?
Handler UI kullananlar TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKIna giriyorlar
Şimdi bunlar sitede barındırılmalı mı, barındırılmamalı mı onu düşünelim beyler bayanlar.
Ha bi de o 'yönetimce SöZDE yasak' konular 2 gün bile yukarıda kalabilirken, benim konum dakikalar içerisinde, %90 ihtimalle çöpe atılacaktır. Bu DUYARSIZ yönetim hiç merak etmesin, bu konuyu tekrar tekrar açarım!
Şimdi TÜM HANDLER UI KONULARINI ŞİKAYET EDECEĞİM. Bakalım sonuç ne olacak?

La! O konuyu ben açtım uslu dur

Hasan

Üye
ban Aldı Dopsy zaten

place3461

place3461

Üye
Herkes kendine gereksiz zırvalıyorsunuz şuan! Çok rahatsız olmuşsan avea genç paket var 20 tlye her yöne 500 dakika her yöne 1000 sms ve 1 GB INTERNET...Her şey var önemli olan senin ne yaptığın...bırak millet ne yapıyorsa yapsın! Kul hakkı diyorsun madem sen de al!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konunun yeri burası değil bu bir...
Kurallarımız bellidir, şikayet edilen konuyla şikayeti gördüğümüz an ilgileniriz bu iki...
Nasıl oluyor da hala bir üye burada adamına göre muamele yapıldığını iddia edebiliyor şaşırıp kalıyorum bu da üç...

Evet evimde bilgisayarımın başında oturmuş adam kayırıyorum. Hepinizle aynı sınıfta okuduk ya üniversitede...
Bende bazı üyelerin adına dair sensör var... Cebimde taşıyorum... O üyeler hakkında şikayet geldiği an sensör başlıyor yanıp sönmeye...
Hemen gelip onların hakkından geliyorum!..
Ama diğer üyeler hakkında şikayet gelirse... Salla gitsin...
Sonra hepimiz uyanıyoruz, balığa çıkıyoruz... Muhtelif tatlı su balıkları avlıyoruz... Sonra uçarak kayıktan uzaklaşıyoruz...
Ne güçlü hayal gücüdür Ya Rab...

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil, TheExplorer ve Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...