Evet Hayır
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap arada sırada ----------Eklendi @ 05:16:40 ---------- Yazıldı @ 05:16:22 ---------- bu şık neden yok
Tuba.Erva Üye msn kullananlar bastirin. d enver kullanmiyomus ona ders vermek adina acilmistir bu anket:
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: msn kullananlar bastirin. d enver kullanmiyomus ona ders vermek adina acilmistir bu anket: Genişletmek için tıkla ... kim kime ders veriyomuş görücez ----------Eklendi @ 05:21:57 ---------- Yazıldı @ 05:21:13 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: arada sırada ----------Eklendi @ 05:16:40 ---------- Yazıldı @ 05:16:22 ---------- bu şık neden yok Genişletmek için tıkla ... yani aktif olarak kullanmıyosun hayır demen lazım
Tuba_erva' Alıntı: msn kullananlar bastirin. d enver kullanmiyomus ona ders vermek adina acilmistir bu anket: Genişletmek için tıkla ... kim kime ders veriyomuş görücez ----------Eklendi @ 05:21:57 ---------- Yazıldı @ 05:21:13 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: arada sırada ----------Eklendi @ 05:16:40 ---------- Yazıldı @ 05:16:22 ---------- bu şık neden yok Genişletmek için tıkla ... yani aktif olarak kullanmıyosun hayır demen lazım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: kim kime ders veriyomuş görücez ----------Eklendi @ 05:21:57 ---------- Yazıldı @ 05:21:13 ----------yani aktif olarak kullanmıyosunhayır demen lazım Genişletmek için tıkla ... evet dedim ya kusura bakma
'Enver'' Alıntı: kim kime ders veriyomuş görücez ----------Eklendi @ 05:21:57 ---------- Yazıldı @ 05:21:13 ----------yani aktif olarak kullanmıyosunhayır demen lazım Genişletmek için tıkla ... evet dedim ya kusura bakma
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Konu Sahibi 'TUĞ'' Alıntı: evet dedim ya kusura bakma Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
'Lorelai Üye Daha gece bunun tartışmasını yapıyorduk bir arkadaşla Msn i aktif olarak kullanıyorum son iki haftadır
Daha gece bunun tartışmasını yapıyorduk bir arkadaşla Msn i aktif olarak kullanıyorum son iki haftadır
Tuba.Erva Üye merto ----------Eklendi @ 15:06:10 ---------- Yazıldı @ 15:05:28 ---------- bu hayır dıyenlerı msn kullanırken görmeyım ----------Eklendi @ 15:11:15 ---------- Yazıldı @ 15:06:10 ---------- msn kullanlar evete tıklayın bu anket msn kullanmayan envere ders vermek adına acılmıstır
merto ----------Eklendi @ 15:06:10 ---------- Yazıldı @ 15:05:28 ---------- bu hayır dıyenlerı msn kullanırken görmeyım ----------Eklendi @ 15:11:15 ---------- Yazıldı @ 15:06:10 ---------- msn kullanlar evete tıklayın bu anket msn kullanmayan envere ders vermek adına acılmıstır
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Kusura bakmayın hayır Genişletmek için tıkla ... işte bu
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Konu Sahibi greenmile' Alıntı: enver yol yakınken vazgeç bu sevdadan birazdan anketi baltalayacağız Genişletmek için tıkla ... napıcan fake üyelik mi açıcan
greenmile' Alıntı: enver yol yakınken vazgeç bu sevdadan birazdan anketi baltalayacağız Genişletmek için tıkla ... napıcan fake üyelik mi açıcan
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Konu Sahibi XER01' Alıntı: Facebook dururken MSN'de neymiş. Genişletmek için tıkla ... yani.