Hakkari'deki Paşa oğluna askerlik inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Hakkari'deki Paşa oğluna askerlik inceleme
Terör saldırılarının zirve yaptığı Hakkari'de askerlik yapan Paşa oğlu 2 ay raporlu ve 1 ay izinli çıktı..


Tuğneral Şahin Tarlan'ın Hakkari'deki vatani görevini yapan oğlu Kıvanç Tarlan'ın askerliğinin sonuna doğur 2 ay rapor ve 1 ay izin alması dikkat çekince Genelkurmay Başkanlığı inceleme başlattı. Eski TSK Sağlık Hizmetleri
Komutanı Emekli Tabip Tuğgeneralin opğlu Kıvanç Tarlan, askerliğini Hakkari'de
yaptı. Tarlan, göz doktoru olduğu için yedek subay kadrosuna alındı ve geçen yıl kasım ayında birliğine teslim oldu. Dağıtımı Hakkari'ye çıktı. Tüm sıradan askerler gibi o da vatani görevini yapmaya başladı.
2 AY RAPORA İNCELEME

Habertürk'ten Yasemin Güneri'nin haberine göre; Kıvanç Tarlan, askerliğinin son iki ayında rapor alınca 'Acaba babasının torpiliyle mi aldı' soruları akıllara geldi. Babası TSK Sağlık Hizmetleri eski komutanı Şahin Tarlan'ın yayınladığı bir emir yazısında 'Görevi başında hiçbir asker izne gitse bile ameliyat olmayacak' şeklinde ifade kullandığı iddia edildi.

Genelkurmay inceleme başlattı. Soruşturma açıp açmayacağına savcılık karar verecek.
TARLAN: GURUR DUYUYORUM

Habertürk'e konuşan Kıvanç Tarlan, rahatsızlığı nedeniyle izindeyken merkez komutanlığına başvurduğunu ve oradan aldığı sevkle Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi olduğunu belirterek, 'Ben zaten askerlik görevimi icra etim. Hastanede yatarak tedavi gördüm. Terhisten sonra Erzurum Horasan'da mecburi hizmete başlayacağım. Ben özel bir hastalık geçirdim. Plastik cerrahi ile ilgili bir ameliyat oldum. Konumum itibariyla y7ani babamın paşa olması dolayısıyla böyle bir iddia ortaya atılmış olabilir. Babamın durumu benim tedavi olmama engel olmamalı. Ben de doktorum. Ben o bölgede askerlik yapmayı zaten istiyordum. Kısmet oldu güzel bir deneyim oldu. Hakkari'de askerlik yaptığım için gurur duyuyorum' dedi.
GERGİN YAŞ'TA EMEKLİ EDİLDİ

Kıvanç Tarlan'ın babası Şahin Tarlan, geçen yılki Balyoz gölgesinde yapılan YAŞ'ta emekliye ayrılmıştı.
BU AY TERHİS OLACAK

Temmuz ayında izne ayrılarak ameliyat olan ve iki ayrı rapor alan Kıvanç Tarlan şimdi yaklaşık 1 ay iznini kullanıyor. Tarlan bu ayın sonunda terhis olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt