Hakan Şukur Jubile Tarihini Acikladi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Şukur Jubile Tarihini Acikladi
Hakan Şükür jübile tarihini açıkladı!

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olan ancak son yıllarda sürekli futbolu ne zaman bırakacağı tartışılan Hakan Şükür sonunda kararını verdi !.. İşte Hakan Şükür'ün jübile tarihi:

EURO 2008 FİNALLERİNDEN SONRA JÜBİLE !..
Star TV Galatasaray Muhabiri Süleyman Rodop, Telegol'e telefonla bağlanarak Hakan Şükür ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Hakan ile telefonda uzun bir konuşma yaptıklarını söyleyen Rodop şunları aktardı: "Hakan'a futbolu ne zaman bırakacağını sordum. Hakan da bana kendi kaderini başkalarının değil kendisinin tayin edeceğini, gelecek yıl da Galatasaray'da oynayacağını ve Milli Takım ile EURO 2008 finallerinde forma giydikten sonra futbolu bırakacağını söyledi"
(Ligtv.com.tr)

Yorumum : Cok Sukur =)

POWER

POWER

Üye
Ben BJKlıyım ama o bir kral :worshippy: ama artık yaşlandı ve jübilesini yapmalı...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu sene bile bitti Hakan seneye ne yapacak merak ediyorum. Böyle uzatarak geçmişte yaptıkları başarıların üzerine sünger çektiriyorlar maalesef. :(

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
Kral Türkiye Liginde 40 yaşına kadar rahatlıkla oynar.

_Berker_

_Berker_

Üye
sonunda jubile o basarılarının uzerini bole kotu oynuyarak ortuyo (yedii küfürlerde cabası :D) artık tahtını ncati veya umit karana bırakması lasım

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
azıcık zerre kadar futboldan anlayan varsa hakan şükürün oynadığı milli maçlarda rakip defans oyuncuları neler yapıyor bir baksınlar. en az 2 oyuncu hakanın bölgesini kontrol etmekte yerlerinden ayrılmamakta.

_Berker_

_Berker_

Üye
azıcık zerre kadar futboldan anlayan varsa hakan şükürün oynadığı milli maçlarda rakip defans oyuncuları neler yapıyor bir baksınlar. en az 2 oyuncu hakanın bölgesini kontrol etmekte yerlerinden ayrılmamakta.

suan için en ii yaptığı şey zaten bu adam eksiltmede ustune yoq bide o tamamlayıcı vuruslar yapabilse hala oynar bu ligde

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
hakan sukur oynasin ama gs'de degil ben FB'liyim ancak Umit Karan gibi bi cok iyi bir forvetin onunu kesiyor umit karan sakatlandi t.direktor sorunlari cekdi hakan sukuru bekledi eger sorunlarla karsilasmasaydi cok cok gol atacakdi ve su anki durumundan kesinlikle daha iyisi olacakdi bence hakandan bile daha cok gol atacakdi kariyeri boyunca futboldan anliyan bide boyle dusunsun

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
artık zamanı gelmişti :) ama o zamna kadar oynaya bilirse!! artık yaşlı!! ..

POWER

POWER

Üye
kim nederse desin o bir kral ama bir hata yaptı futbolu zirvede bırakması gerekiyordu bence şimdi iyi oynayamıyor ama rakip defanslar hala ondan korkuyor o bir kral warlığı yeter...

Caine

Caine

Üye
türk futbol tarihin taçsız kralı metin oktaydan sonraki diğer aslan yürekli kralıdır. onun varlığı yeter. isterse 100 maç gol atmasın ama yeterki sahaya girsin, alkışlayalım, sevinelim, onu görelim yeter bize... bence hakan 1 yıl değil 3 yılda daha oynar turkiye liginde. baksanıza tr liginin en pahalı forveti kejman kac gol atmış ki hakana futbolu bıraksınlar diyebiliyolar? her maç boş kaleye gol atamasa bile kimse geçmişini karalayamaz ve başarılarını göz ardı edemez. tanjunun rekorunuda kıracagından eminim. gerçi tanjuda yabancı değil o da gsli ama o ünvan ancak hakan şükür'e yakışır ;)

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

o gerçek krallll ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...