Hahhahhah :D Şimdi gelde koyma hacı napayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Hahhahhah :D Şimdi gelde koyma hacı napayım
:D cardanadam kusurabakma ya sorun olmaz inş :D ama çok güldüm valla

Ekli dosyalar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
buranin patronu sizmisiniz acaba?:d:

PureFood

PureFood

Üye
Kaldır yav 32 yaşında diyor ayıp hacı :D

OğuzcanAbi

Üye
ahaha geçen ay banada geliyodu şu konuyu silermisiniz ilgilenirmisiz dosya ekleme fln :ehe
halk beni istiyor akif :d:

cardanadam

cardanadam

Üye
yok canım ben nickinde patron yazdığı için dalgasına sormuştum amaç tanışmak, doğru yaşım 32 ama ruhum 18 :D cepten giriyorum

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve 'Patron
mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok canım ben nickinde patron yazdığı için dalgasına sormuştum amaç tanışmak, doğru yaşım 32 ama ruhum 18 :D cepten giriyorum

ben basta sey diye dusundum..patron ukala bi yorum fln yapti da sende satasma amacli boyle bi msj atmisindir dedim..:D

cardanadam

cardanadam

Üye
yok canım ben kimseye kızmam kolay kolay bir tek androidciler symbian^3 bastıklarında kızdım onlara yine ters kelime kullanmadım hıı diye diye kızdı çıktı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hiiii:D bu laf beni cok sinir eder o yuzden bende cok kullanirim..

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse yine beraber kaldık varmısın muhabete zaten gereksiz bir konu yarın kapanır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben varim da azonce ttnet bildirimi cikti 1haftaya kalmaz internet kapancakmis.s son son takilayim bari..1 aydan once acilmaz bizim internet:(

cardanadam

cardanadam

Üye
yani 1 ay yokmusun ben telefondan giriyorum ayda 8 tl sınırsız

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tcell de 100 mb war 5 tl.. Ama yetmiyo. Bnm avea hat vardi arkadasa vermistim geri vercemdiyodu verirse onu kullanirim.. Annayi da internet kafeden yuklicem heralde:D

cardanadam

cardanadam

Üye
vodafone ayda 8 tl sınırsız güzel bence aklın kotada kalmıyor annaya gelince bekle nokiada çıkınca telefondan yüklersin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende cin versiyonu yuklu zaten idare ederim:) ya bu aralar bnm oruc tehlikede galiba:/ disari bi cikiyorum kizlar felan:naughty: gozunu alamiyo insan.. Baya zorluk cekiyorum bakmamak icin:cool

Utku

Utku

Üye
:kop:inanalım mı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:naughty: arada kayiyo gozler..

cardanadam

cardanadam

Üye
bende cin versiyonu yuklu zaten idare ederim:) ya bu aralar bnm oruc tehlikede galiba:/ disari bi cikiyorum kizlar felan:naughty: gozunu alamiyo insan.. Baya zorluk cekiyorum bakmamak icin:cool

şeytan dürtüyordur uyma sen ona içinden 3 kere ben oruçluyum de

----------Eklendi @ 22:50:50 ---------- Yazıldı @ 22:50:24 ----------

Utku™;3684545' Alıntı:

neye?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ama seytan mi durtuyo kizlar mi belli degil:D neyse konu sapik yerlere cekilmesin iyice:)

cardanadam

cardanadam

Üye
kızlarda şeytan gibi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt