Haftanın En Çok indirilen Android Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
Haftanın En Çok indirilen Android Uygulamaları
Merhaba bu gün sizlere bu hafta içerisinde en çok indirilen Android uygulamaları sunacağız. Umarız ki beğenirsiniz. Her Android uygulamala ile ilgili kısa bilgiler ve çalıştığı sürümleri sizlere sunacağız.
Haftanın En Çok indirilen Android Uygulamaları


Barcode Scanner 3.6

Bu Android uygulamayı bilmeyen yoktur herhalde. Bu uygulama sayesinde QR kodu adı verilen özel barkodları cihazınıza okutabilir, cihazınıza veri aktarımı konusunda kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.
Adres Defteri, Uygulamalar ve Sık Kullanılanlar gibi veriler, bu Uygulama kullanılarak rahatlıkla telefonunuza aktarılabilir. Ayrıca bu uygulama sayesinde Android Market, applopedi.com gibi Android uygulama indirebileceğiniz sitelerdeki barkodu okutarak uygulama hakkında hemen bilgilere ulaşıp indirmeyi seçebilirsiniz.
Uygulama tüm Android versiyonlarında çalışmaktadır.
Uygulamanın indirme linki:




Talking Tom Cat Free 1.4.1

Konuşan kedi Tom, sizden duyduğu her sesi komik bir ses tonuyla tekrar edebiliyor.
Uygulamayı çalıştırdığınızda bu sevimli kedi ekranda beliriyor ve sizin ona söylediğiniz her şeyi size tekrar komik bir tonlamayla söylüyor.
Ekrana dokunduğunuzda da tepki veren (örneğin ayağına dokunursanız acı çekiyor) bu sevimli kedinin tüm hareketlerini video olarak kaydedebilir, Youtube ve Facebook üzerinden paylaşabilirsiniz. Çocukları oyalamak için başvurulabilecek hayli eğlenceli bir uygulama.
Desteklediği Sistemler:
Tüm Android versiyonları


Android uygulamanın indirme linki:

Adobe Flash Player 11.0.1.152 (En Son Versiyon)

Android cihazlarda, flash içeriklerini sorunsuz olarak görüntüleyebilmek için yüklemeniz gereken bir uygulama.
Adobe Flash Player, Android cihaz kullanıcılarının, flash içerikli web sayfalarında sorunsuz bir web deneyimi yaşamalarını sağlayan olmazsa olmaz bir eklenti.
Ziyaret ettiğiniz web sayfalarındaki video ve animasyon gibi içeriklerin problem yaşamadan görüntülemek istiyorsanız, cihazınıza Flash Player’ın bu resmi Android eklentisini mutlaka yüklemelisiniz.
Desteklediği Sistemler:
Android 2.2 ve üzeri




Android uygulamanın indirme linki:
Battery Saver 1.4

Batarya ömrünü uzatmak isteyen kullanıcılar için hazırlanan bu uygulama, pil ömrünü tam 2 katına çıkarabiliyor.
Android işletim sistemine sahip cihazların bataryalarının çok çabuk tükendiği, neredeyse hergün şarj ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçek.
Bu yararlı uygulama, arka planda yürütülen görevleri sonlandırarak, ekran parlaklığını azaltarak, WiFi, GPS ve Bluetooth gibi öğeleri ihtiyaç olmaması durumunda kapatarak tasarruf sağlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Yani asıl mesele tüm bunları tek merkezden ve pratik bir şekilde yapabilmeniz.
Sadece tek bir komutla, çalışan tüm görev ve uygulamaları kapatabileceğiniz Battery Saver uygulamasını masaüstü Widget’i olarak da ayarlayabiliyorsunuz.
Desteklediği Sistemler:
Tüm Android versiyonları



Android uygulamanın indirme linki:
Instant Heart Rate 2.0.7

En iyi sağlık uygulaması kategorisinde ödül alan bu uygulamayı kullanarak nabzınızı ölçebilirsiniz.
“Mobile Premier Awards 2011 En İyi Sağlık Uygulaması” ödülünü alan Instant Heart Rate, nabzınızı ölçebileceğiniz oldukça yararlı bir uygulama.
Doktorlar, hemşireler ve milyonlarca kullanıcısı tarafından test edilen uygulamayı kullanarak nabzınızı ölçmek için yapmanız gereken, parmağınızı kamera lensinin üzerine getirerek 10 saniye beklemek. Bu süre zarfında nabız atışlarınız ortalama olarak hesaplanıp ekrana yansıyacaktır.
Not: Normal nabız, erişkinlerde dakikada 60-90 kez, çocuklarda dakikada 80-100 kez, bebeklerde ise dakikada 100-120 kez atar.
Desteklediği Sistemler:
Tüm Android versiyonları


Android uygulamanın indirme linki:
Viber : Free Calls & Messages 2.0.2.111835

Sadece WiFi (Kablosuz İnternet) bağlantısına sahipseniz, hiçbir ücret ödemeden telefon görüşmeleri yapabilir ve mesajlaşabilirsiniz!
Viber uygulaması, ücretsiz telefon görüşmeleri yapabileceğiniz ve arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabileceğiniz bir Android uygulamasıdır. Bunlar için sadece WiFi (Kablosuz İnternet) bağlantınız olması yeterlidir.
Herhangi bir üyelik istemeyen Viber uygulamasını, sistemin kısa mesaj (SMS) olarak gönderdiği doğrulama kodunu girdikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama WiFi bağlantısı kurulduktan sonra hemen aktif oluyor ve bu aşamadan sonra istediğiniz arkadaşınızla hem ücretsiz konuşabilir hem de ücretsiz mesajlaşabilirsiniz.
Ücretsiz telefon görüşmesi yapmak istediğiniz telefonlarda da Viber uygulamasının yüklü olması gerektiğini de belirtelim. Ayrıca uygulamayı 3G üzerinden de kullanabilirsiniz.
Viber uygulamasının başlıca artılarını şöyle sıralayabiliriz:
- Tamamen Ücretsiz
- Reklam Yok
- Üyelik Sistemi Yok
- Ses Kalitesi Oldukça İyi
Desteklediği Sistemler:
Android 2.1 ve üzeri



Android uygulamanın indirme linki:
 
  • Beğen
Tepkiler: tankav, betoner, Reşwan ve 3 diğerleri


lotroses

lotroses

Üye
:tşk:
 
rocco_06855

rocco_06855

Üye
tessekkurler
 

diyar21xp

Üye
tSkler Vodafone945 de oLuyo bu arada .. denendi
 

axu35

Üye
tşk
 
betoner

betoner

Üye
Teşekkürler.
 

ufukdy

Üye
indiremiyorum.
 

bahdiyar1979

Üye
indiremedim sorun nedir
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Linkler kırık olabilir.Eğer linkler çalışmıyor ise yönetime şikayet ediniz.Ben bakamıyorum linklere zaten o tip siteler firmada açılmıyor.
 

bahdiyar1979

Üye
inmiyor kırık link
 

xXHeroLordXx

Üye
linklerin tamamı kırık :off: Programları istiyorum varsa pm atın
 


Üst Alt