Haftalık cepnet mı ? Aylık 500mb mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efe_24

Üye
    Konu Sahibi
Haftalık cepnet mı ? Aylık 500mb mı?
Soru açık ikiside aynı fiyata geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
haftalık ne de olsa sınırsız

kcsoft

kcsoft

Üye
çok internet kullanıyorsan haftalık derim çünki sınırsız yok az kullanıyorum diyorsan 500 mb al ben olsaydım haftalık alırdım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
haftalık al aylık 500 mb Cok az ben sınırsız kullanıyorum ayda en az 2 GB harcıyorum

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Eğer aylık kullanımın 1 gb altında ise bence aylık 14.5 tl'ye 1 gb almak ayda 20 lira haftalık kullanmaktan daha mantıklı üstelik hızında düşme de olmaz :oke:

abuzer02

abuzer02

Üye
Kardeş internete çok giriyorsan ve indirme falan yapıyorsan haftalık internet daha iyi yok ben fazla indirme yapmıyorum diyorsan aylık 1 GB 14,5 TL tam sana göre üstelik hız sınırı yok sana bi tavsiye daha eğer büyük boyutlu sitelere gireceksen telefonundaki internet tarayıcısının ayarlarına gir resimleri göster seçeneğini hayır yap hadi kolay gelsin.

----------Eklendi @ 14:57:05 ---------- Yazıldı @ 14:55:33 ----------

böylelikle fazla kb harcamış olmazsın ve daha hızlı girersin.

efe_24

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkür ederim iPhone 4s kullanıyorum daha 1 hafta olmadan 100 mblik paket bitti.. Okadar fazlada kullanmadım peki haftalık da hız düşünce radyo deltan dinlerken kesiliyor mu?

phasan

phasan

Üye
Yorumlar için teşekkür ederim iPhone 4s kullanıyorum daha 1 hafta olmadan 100 mblik paket bitti.. Okadar fazlada kullanmadım peki haftalık da hız düşünce radyo deltan dinlerken kesiliyor mu?

o radyoyu bılmıyorum da ben dınledıgım radyoda kesılmıyor hızım hıç 10 kb geçmıyor

klavye13

Üye
haftalık daha iyi. :)

rizaaktepe

Üye
arkadaşlar aylık cepnet im var ; vodafonun gönderdiği mesajlara göre ; iptal edilmedikçe her ay yenilenecektir diyor ; inşallah iptal olmaz ;
eski özgür genç tarifesindeyim; sınırsız internet ; 12000 sms ve 4000 dakika konuşmayı sadece 17 tl+1,26 tl ye yapıyorum ; yani ayda 20 tl yüklüyorum tamamdır :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben de cepnet paketi var bilgisayarda 96kb hızda bile aylık 1.5 GB kullanıyorum.

madrid1902

Üye
Uydunet alym. Cepnetı yenılemycem

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Özgür Genç tarifesindeysen aylık 1 GB al 14,5 TL'ye rahat rahat kullan derim. Fazla abartmamak şartıyla indirme'de yapabilirsin hem.

joker.lg

joker.lg

Üye
arkadaşlar aylık cepnet im var ; vodafonun gönderdiği mesajlara göre ; iptal edilmedikçe her ay yenilenecektir diyor ; inşallah iptal olmaz ;
eski özgür genç tarifesindeyim; sınırsız internet ; 12000 sms ve 4000 dakika konuşmayı sadece 17 tl+1,26 tl ye yapıyorum ; yani ayda 20 tl yüklüyorum tamamdır :)

aynı ben :ok: :)

---------- Eklendi @ 20:10:45 ---------- Yazıldı @ 20:09:27 ----------

birde 1 26 nereye gidiyor ?

ismail010

Üye
bence haftalık :)

phasan

phasan

Üye
haftalık

efe_24

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi şuan avea ya geçmek heryöne 500 dk 2000 sms sınırsız internet 30 tl çok iyi bence
avea mı aman aman benden uzak olsun ondan haksız yere ödediğim faturanın haddi hesabı yok

Özgür Genç tarifesindeysen aylık 1 GB al 14,5 TL'ye rahat rahat kullan derim. Fazla abartmamak şartıyla indirme'de yapabilirsin hem.
evet özgür gençteyim..

konuyu açtıktan sonra farkettim faturalı olduğum için haftalık vermiyorlar.

bu ara 14,5 tl den 1 gb internet paketi aldım.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Dostum interneti pc'den kullanacaksan ve cepnet paketin yoksa Haftalık cepnet al 50 MB 5 liraymış, aylık 20 liraya tekabül eder. Kotayı geçtikten sonra hız düşüyormuş sadece.

lgkg300

lgkg300

Üye
Bence cepte kullanacaksan 500 mb derim neden mi?
1. Hız düşmesi yok
2. AYLIK 9.5 tl
3. AYLIK 2000dk konuşma hediye ( akşam 9 sabah 9 arası şebeke içi)
4. özgür genç tarifesinede olman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt