mbemurat
Üye
Hafta Sonu Fırsatı Yetişen ALır
Herkese Merhaba,şu an vermiş olduğum fiyatlar pazar akşamına
Nokia 5800 satılıktır.Cihazın kutusu faturası yoktur,ama kvknın cihazıdır.Yanında orjinal aksesuarları (şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,tv kablosu,kılıfı) ve 8 gb hafıza kartı vericem.Cihaz temizdir,versiyon güncellemesini yeni yaptım.KAsasında sağ üst köşede bi çizik
Fiyat: 330 TL. (Aslında bu parayı telefoncu veriyor,ama cihazı telefoncuya vermektense bi arkadaşımızın işi görülsün.ptesiye kadar satılmazsa telciye verecem)
İkinci Ürün
JBL SPYRO 2+1 ses sistemi,Cihazı alalı 1 hafta oldu 2 yıl garantisi var,boyutları çok ufak ama müthiş ses veriyor isteyen araştırabilir.İstinye parkta 600 tl,nette 350-500 tl arasına satılıyor sıfırı.
Teknik Özellikler: Giriş Gereksinimi: 1/8" (3. 5mm) Mini stereo fiş Sürücüler :
Uydu: iki Odyssey neodim sürücü
Subwoofer: AtlasTM neodim sürücü
Güç:
Uydu: kanal başına 6 watt
Subwoofer: 24 watt
Frekans Yanıtlama: 40Hz-20kHz
Ebatlar:
Uydu: Çap-3. 5" (90mm)
Yükseklik-3. 5" (90mm)
Subwoofer: Çap-8" (200mm)
Yükseklik-5. 5" (140mm)
Ağırlık: 6. 0 lb (2. 8kg)
Giriş Özdirenci: >5k Om
Gürültüye Sinyal Oranı: >80dB
Fiyatı 200 TL. Resimdeki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
geçerlidir... Nokia 5800 satılıktır.Cihazın kutusu faturası yoktur,ama kvknın cihazıdır.Yanında orjinal aksesuarları (şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,tv kablosu,kılıfı) ve 8 gb hafıza kartı vericem.Cihaz temizdir,versiyon güncellemesini yeni yaptım.KAsasında sağ üst köşede bi çizik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dır,onun haricinde kasasıda çok temizdir. Fiyat: 330 TL. (Aslında bu parayı telefoncu veriyor,ama cihazı telefoncuya vermektense bi arkadaşımızın işi görülsün.ptesiye kadar satılmazsa telciye verecem)
İkinci Ürün
JBL SPYRO 2+1 ses sistemi,Cihazı alalı 1 hafta oldu 2 yıl garantisi var,boyutları çok ufak ama müthiş ses veriyor isteyen araştırabilir.İstinye parkta 600 tl,nette 350-500 tl arasına satılıyor sıfırı.
Teknik Özellikler: Giriş Gereksinimi: 1/8" (3. 5mm) Mini stereo fiş Sürücüler :
Uydu: iki Odyssey neodim sürücü
Subwoofer: AtlasTM neodim sürücü
Güç:
Uydu: kanal başına 6 watt
Subwoofer: 24 watt
Frekans Yanıtlama: 40Hz-20kHz
Ebatlar:
Uydu: Çap-3. 5" (90mm)
Yükseklik-3. 5" (90mm)
Subwoofer: Çap-8" (200mm)
Yükseklik-5. 5" (140mm)