hafızam birden azaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyo18

Üye
    Konu Sahibi
hafızam birden azaldı
telefonda internetten indirilebilir öğelerden herhangi bir şey indiremiyorum ve de internnetten çıktığımda kesilen indirmeler gösterilsin mi diyor evet diyırum göstermiyo ama vede lyric legend oyununda yeni şarkılar download ediodum e hafızam 1.4 gb dı birden 10 kba indi neden kaynaklandıını bilmoyurum ve de şu internet sorunundan şüpheleniyorum ya da lyric legenddan dolayımı anlamadım yardımcı olursanoz sevinirim

Febris

Febris

Üye
kullandığın programalara bağlı

SilentOne

SilentOne

Üye
yada hafıza kartı pertte olabilir :D

eyo18

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım azalmadı telin kndi hafızası azaldı ve şu interneti halletmem lazum hçbrşey yapmıorum

farukbekl

farukbekl

Üye
download programları download ederken birden büyük boyutlu dosyalar oluşturur.. sonra kendi kendine silinir.. bu sorunlar windows tada oluyor.. genelde download programlarından kaynaklanıyor.. bekle bakalım.. düzelir belki..

eyo18

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür böyle resmen çıldrcam 1 sendir kullanıorum teli hiç frmtta atmadım acba bi telefoncuya gtürsem yapabilrmi frmt atmak hiç istemiorum telimde fotolarım 7 gb yer kaplıo çünki

doctorrr

doctorrr

Üye
microsoft apps te baya hafıza kaybı yapıyor usta

eyo18

Üye
    Konu Sahibi
microsoft apps ne oluyor blmiyorumda

ANIL

ANIL

Admin
Soft format at hafıza yerine gelir ya da yazılımı yeniden kur.

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede yedeklerini al temiz bi format yada flash at

79mm79

79mm79

Üye
bende yukarıdaki programı önerecektim arkadaş linki vermiş sağolsun. Microsoft apps yükleyip kaldırdıktan sonra c hafızam 60mb kadar azalmıştı bu programı kullandım düzeldi. Eminim senin de işine yarayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt