Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Connor Kenway

Connor Kenway

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Sorunu
Arkadaşlar polypad c-5900 tabletim var. 4 gb dahili hafızasını 2 ye bölerek bir bölümünü normal tel hafızası bir bolumunude sd yapmış. Sonradan taktığım hafzıza kartını extsd olarak görüyor ve oyunların sd dosyalarını hafıza kartına yükleyemidiğimden hafıza kartı bi işe yaramıyor sadece tel hafızasındaki sd den çalışıyor oyunlar. bunu düzeltmem için en sağlıklı yöntem nedir ?

eddyredline

eddyredline

Üye
bildigim kadariyla (bende acemiyim) extsd external sd anlamina gelir( harici sd yani) kendi telefonumda(tablet farketmez) telefon hafizasinin yaninda sd1 ve sd2 diye gosteriyorki bende bunu sorun sanmistim. anlamasiz sekilde sendeki anlamiyla extsd ve bendeki adiyla sd2 sarki muzik video dosya saklama alani gibi bir durum aliyor . rootlu cihazlar bir sekilde o sd2 (extsd) yi rahatlikla kullanirken biz sadece bakiyoruz ornegin benim telefonumun versiyonu 4.0.4 ICS ve root icin korumaliymis bileydim elimi surmezdim o cihaza yukseltilebilir bir cihaz alip rootlayip o rootu koruyarak(programi varmis korumaninda ben bilmiyorum) 4.0.4 yukseltirdim rootlu gecis yapmis olurdum. ancak o sd2(extsd)yi oyle kullanirdim. eger tabletinin versiyonu 4.0.4 ics degilse bir cok rootlama sekli var (flash atmak haric riske girmek birsey kazandirmaz aksine zarar ettirebilir elbet daha kolay bir rootlama yontemi cikar o zamana kadar. uyduruk android cihazimin ozellikler ics 4.0.4--4gb Rom--512mb ram --32gb ye kadar trans micro sd diger ozellikleri yazmaya gerek bir cok telde ve tablette neredeyse ayni bulundugum asya ulkesinin kendi yapmis oldugu bir tel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt