isthacker7
Üye
Hafıza Olayında Takıldım Biraz. ( Wonder )
SelamunAleyküm.
Arkadaşlar , bir Galaxy Wonder Aldım. Çok ta memnunum. ( Hafızasının az olması dışında ).
Fakat size iki sorum olacak. Bu Tel hafızası , sd kart olayı biraz karışık geldi bana.
Soru 1 :
Benim bildiğim Sd kart denince : Telefona takılan küçük MicroSd Hafıza kartıdır. ( En azından ben böyle biliyorum
)) )
Birde Telefon'un Kendine has hafızası var. 1.07 GB diye geçiyor. Altta Resimleri de var.
Birde Telefonun bazı yerinde "sd kart" bazı yerinde de "usb bellek" diye geçen bir hafıza söz konusu .
Aşağıda Kırmızı İçine Alınmış Alanlar Hafıza Kartım.
Soru 2 :
Telefonda "USB Bellek" Diye Geçen Kısmı Formatlarsam ; Telefonun Kendi Uygulamaları Da Gidermi ?
(İnternet Kamera Vs.vs.. )
Soru 3 :
Bu Hafıza Kartını Telefonun Sd Kartı Olarak Gösterme Diye Birşeyler Okudum. 32 GB Hafıza Kartı alsam ,
Telefonun Kendi Hafızası Gibi Gösterince Bu Telefonun Hafızasını Hala Kullanabilecekmiym ? Yoksa ;
Arada Bir Yerde O 2GB' lık Bölüm Çöp Mü Olmuş Oluyor ?
SORULARI NUMARALARI İLE CEVAPLARSAK DAHA İYİ OLUR ARKADAŞLAR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....
Bunlar Resimler ::
Arkadaşlar , bir Galaxy Wonder Aldım. Çok ta memnunum. ( Hafızasının az olması dışında ).
Fakat size iki sorum olacak. Bu Tel hafızası , sd kart olayı biraz karışık geldi bana.
Soru 1 :
Benim bildiğim Sd kart denince : Telefona takılan küçük MicroSd Hafıza kartıdır. ( En azından ben böyle biliyorum
)) )Birde Telefon'un Kendine has hafızası var. 1.07 GB diye geçiyor. Altta Resimleri de var.
Birde Telefonun bazı yerinde "sd kart" bazı yerinde de "usb bellek" diye geçen bir hafıza söz konusu .
Aşağıda Kırmızı İçine Alınmış Alanlar Hafıza Kartım.
Soru 2 :
Telefonda "USB Bellek" Diye Geçen Kısmı Formatlarsam ; Telefonun Kendi Uygulamaları Da Gidermi ?
(İnternet Kamera Vs.vs.. )
Soru 3 :
Bu Hafıza Kartını Telefonun Sd Kartı Olarak Gösterme Diye Birşeyler Okudum. 32 GB Hafıza Kartı alsam ,
Telefonun Kendi Hafızası Gibi Gösterince Bu Telefonun Hafızasını Hala Kullanabilecekmiym ? Yoksa ;
Arada Bir Yerde O 2GB' lık Bölüm Çöp Mü Olmuş Oluyor ?
SORULARI NUMARALARI İLE CEVAPLARSAK DAHA İYİ OLUR ARKADAŞLAR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....
Bunlar Resimler ::
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız