Uygulama hafiza katina neden oyun yukleyemiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
hafiza katina neden oyun yukleyemiyorum ?
merhaba arkadaslar ben gecenlerde bi tablet aldim ve uygulama ve oyun yukledikten sonra hafizasi doldu ayarlardan oyunlari sd karta tasyabiliyorum ancak zannedersem sd kartta tabletin hafizasi benim hafiza karti bombos duruyor netten ve forumdan arastirdim ancak hic yardimci olmadi yani oyunlarimi sd karta degil de hafiza kartina tasiyabilir miyim
lutfen bi yardimci olun...

muxo

muxo

Üye
ucuz tabletlerde program ve oyunları hafıza kartına yükleyemezsın

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
merhaba arkadaslar ben gecenlerde bi tablet aldim ve uygulama ve oyun yukledikten sonra hafizasi doldu ayarlardan oyunlari sd karta tasyabiliyorum ancak zannedersem sd kartta tabletin hafizasi benim hafiza karti bombos duruyor netten ve forumdan arastirdim ancak hic yardimci olmadi yani oyunlarimi sd karta degil de hafiza kartina tasiyabilir miyim
lutfen bi yardimci olun...

şimdi bu olay birincisi oyun ve uygulamayı yapan firma ile alakalı bazı programlar uygulamayı dahili mi yoksa hafıza kartına mı diye soruyor mesela navigasyon uygulaması yada slovad sözlük uygulaması filan ama her oyun yada uygulama sormuyor direk dahili hafızaya yükleniyor

şimdi ikincisi cihaza root yaparsan bu sorun düzelir tablet yada telefon farketmez onun kodlarını buldun mu hafıza kartını dahili hafıza gibi kullanabilirsin yada bir proğram vasıtası ile uygulamaları hafıza kartına taşıyıp oradan oynaya bilirsin ama bu olay root yetkisi ister tabletin için root dosyasını bulmalısın sonra android bölümünde gerekli işlemler anlatılıyor oradan bakarsın

üçüncüsü ise bazı cihazlarda o özellik var mesela lg cihazlarının bazzı modellerinde mevcut

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
tableti gecen hafta hepsiburada.com dan aldim 400 tl ye polypad 8216 hd white

gta max payne street fighter vs. kasmadan oynaniyo
bi tabletede de 400 500 den fazla veremem internette bu sorunun cozumunden bahsediliyo ama ben android le yeni tanistigim icin biraz anlayamadim

- - - Eklendi - - -

şimdi bu olay birincisi oyun ve uygulamayı yapan firma ile alakalı bazı programlar uygulamayı dahili mi yoksa hafıza kartına mı diye soruyor mesela navigasyon uygulaması yada slovad sözlük uygulaması filan ama her oyun yada uygulama sormuyor direk dahili hafızaya yükleniyor

şimdi ikincisi cihaza root yaparsan bu sorun düzelir tablet yada telefon farketmez onun kodlarını buldun mu hafıza kartını dahili hafıza gibi kullanabilirsin yada bir proğram vasıtası ile uygulamaları hafıza kartına taşıyıp oradan oynaya bilirsin ama bu olay root yetkisi ister tabletin için root dosyasını bulmalısın sonra android bölümünde gerekli işlemler anlatılıyor oradan bakarsın

üçüncüsü ise bazı cihazlarda o özellik var mesela lg cihazlarının bazzı modellerinde mevcut

yani root yapmak gerekiyo tamam sagol kardes.

Kurfali66

Üye
Root yaptıktan sonra directory bind diye arat görürsün.

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
Root yaptıktan sonra directory bind diye arat görürsün.

tamam.... :)

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bir sorum daha var recovery modda root yapacam ama dosyayi bulamiyorum polypad 8216 hd white modeline uygun bir root dosyasi lazim cok acil lutfen yardimci olun.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...