Hafıza kartınızdan silinen verileri Kurtarın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartınızdan silinen verileri Kurtarın
Arkadaşlar Hafıza kartınızdan yanlışlıkla sildiğiniz , yedeklemeden format attığınız veya istemeden kaybettiğiniz dosyalarınızı verdiğim programla geri getirmeniz mümkün.

link:

• Beğen
Tepkiler: kemall38

CanceR

CanceR

Üye
link ölmüş :S

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Link Yenilendi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya bi türlü yapamadım ben bu olayı

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
ya bi türlü yapamadım ben bu olayı

Kullanımı çok basit. Programı kurup Register olayını hallettikten sonra USB kart okuyucu ile hafıza kartını pc ye takıyorsun, programı çalıştırdığında usb sürücüyü otomatik olarak görüyor. Usb sürücüyü seçip en altta sağ köşedeki ok tuşlarıyla ilerleyip taramayı başlatın. Tarama bittikten sonra üst tarafta en solda bulunan SAVE tuşuna basarak bulduğu dosyaları pc kaydediyorsun. Bu kaydettiğin dosyalarıda telefonda yada hafıza kartını kullandığın cihazda gerekli yelere taşıyorsun hepsi bu. ancak silinen dosyalarla aynı adla başka dosyalar kaydedilmemiş olması gerekiyor.

askim822

askim822

Üye
Bu pro çok iyi.. saol emeğin için..

qwertycuma

qwertycuma

Üye
yüzde yüz getirmiyo bu prolar ama saolasın işime yaradı:)

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
yüzde yüz getirmiyo bu prolar ama saolasın işime yaradı:)

%100 getirmemesinin sebebi aynı isimle daha yeni bir dosya kaydı yaptığı içindir. Ancak %100 getirmese de araştırıp denediğim birçok programdan daha fazla bilgiyi daha kısa zamanda geri geitrdiği bir gerçek.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
%100 getirmemesinin sebebi aynı isimle daha yeni bir dosya kaydı yaptığı içindir. Ancak %100 getirmese de araştırıp denediğim birçok programdan daha fazla bilgiyi daha kısa zamanda geri geitrdiği bir gerçek.

hard diskte bilgisayarda işe yarıyomu??

ilyas01

Üye
kardeısm nerden indırıyok yav

aktel43

Üye
elinize sağlık deyip duruyonuz nerde bu proğram ya

bubi mustafa

Üye
müzikler

fthkl

Üye
ben niye programı indiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz resimlerimi kurtarmak istiyorum

oxo3455

oxo3455

Üye
Link kötü yola düşşmüş

fer17

fer17

Üye
hocam bi türlü yapamadım bir kaç brogram indirdim olmadı içinde büssürü resim ve fotarım vardı onları getirelim lütfen yardımcı olun şimddiden TEŞKKÜRLER
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

bu arada link ölü
yardımm bekliyorum ltfn

hunkar159

hunkar159

Üye
link yalama olmus arkadaslar, randiman vermiyo bilginize

a.safa

Üye
e 52 de nin hafıza kartını değiştirdim yeni aldığım karta e 52 orjinal kartındaki dosyaları yapıştırdım fakat şimdi oyunlar ve bazı diğer programlar görünmüyor nedendir çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt