Hafıza Kartını Telefon Bilgisayar vs Görmüyor Dolayısıyla Açamıyorum Yardım Lütfen . .

Sponsorlu Bağlantılar

engin523

engin523

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartını Telefon Bilgisayar vs Görmüyor Dolayısıyla Açamıyorum Yardım Lütfen . .
Arkadaşlar Telefonumda Uzaktan Kilitleme Aktifti ve Bunu Kullanarak Telefonu bikaçkez Kilitledim Hafıza Kartınada Kilitlemek İçin Kullandığım Mesajı Şifre Olarak Kullandı Telefon Telefonu Geçenlerde Servise Vermiştim Geldiğinde Hafıza Kartını Taktım Görmedi Şifrede İstemedi Şifre İstese Gircem Ama İstemiyo Başka Telefonada Taktım Bilgisayardada Denedim Ama Şifre İstemiyo ve Görmüyo Hafıza Kartını Ne yapabilirim Hafıza Kartını Görmesi İçin Lütfen Yardım Edin Son Çareyi Konu Açmakta Buldum Kaç Gündür Araştırıyorum Bişey Bulamadım . . .

Bu Arada Telefonun Markası Nokia 5800 XM

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
at çöpe :) ben de bi çözüm bulamadım..

engin523

engin523

Üye
    Konu Sahibi
Ya İçinde Önemli Şeyler Olmasa Hiç Düşünmem de İçindekiler Önemli Onları Kurtarsam Oda Yeter Hafıza Hartı Önemli Değil . . .

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Ya İçinde Önemli Şeyler Olmasa Hiç Düşünmem de İçindekiler Önemli Onları Kurtarsam Oda Yeter Hafıza Hartı Önemli Değil . . .
başka bir kart okuyucu dene 10 20 dk tak çıkar zorla biraz kartı okuyacaktır. okuduğu anda hemen bilgilerini aktar bu sorun %100 başıma geldi kolay gelsin

Üst Alt